استاندار خوزستان در مورد پروژه فرودگاه مسجدسلیمان گفت: پیچ و خم های اداری زیاد در این پروژه طی شده است و در مراحل نهایی قرار داد.
به گزارش آسماری,دکتر غلامرضا شریعتی در پایان نشست شورای اشتغال شهرستان مسجدسلیمان که در سالن همایش های باشگاه نفت این شهرستان برگزار شد در گفتگو با خبرنگاران گفت: مهمترین دغدغه کشور و مسئولان نظام بحث اشتغال است و در این راستا دولت طرح اشتغال فراگیر را در 34 دسته پیشبینی کرده و توسعه مشاغل خانگی و مشاغل روستایی را هم با اختصاص تسهیلات کم بهره مد نظر قرار گرفته است.
استاندار خوزستان افزود: علاوه بر این تسهیلات که برای کل کشور در نظر گرفته شده است توافقی با بانک ملی کشور برای استان خوزستان منعقد شده که بر اساس آن تسهیلات کم بهره به صنایعی که 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارند یا صنایعی که نیاز به سرمایه در گردش دارند و همچنین شرکت های دانش بنیان اعطا خواهد شد.
شریعتی توضیح داد: با توجه به نرخ بیکاری در شهرستان مسجد سلیمان این تسهیلات در این شهرستان با بهره 5 درصد محاسبه خواهد شد.
استاندار خوزستان تصریح کرد: در نشست شورای اشتغال شهرستان مسجدسلیمان تصویب شد مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان به عنوان معین شهرستان مسجدسلیمان در بحث توسعه اشتغال فعالیت ویژه و متمرکز نماید.
نماینده عالی دولت در استان خاطرنشان کرد: باید همه دست به دست هم دهیم و کمک شود صنعت پتروشیمی و پتروپالایش مسجدسلیمان با سرعت پیش رود و توسعه پیدا کند.
استاندار خوزستان با بیان اینکه همراه با نماینده شهرستان در صندوق توسعه ملی حاضر شدیم و مصوبه تسهیلات 25 میلیون یورویی برای فاز دوم آلومینیوم سازی مسجدسلیمان را اخذ نمودیم خاطرنشان کرد: خوشبختانه ال سی* آن هم گشایش یافته و توسط یک شرکت اتریشی به صورت فاینانس اجرا خواهد شد.
شریعتی ادامه داد: انتظار است صنایع پایین دست آلومینیوم از سوی بخش خصوصی گسترش پیدا کند و آموزش های لازم به جوانان منتقل شود.
استاندار خوزستان در خصوص زمان بهره برداری از فاز اول آلومینیوم سازی مسجدسلیمان عنوان کرد: این پروژه به مراحل پایانی رسیده و انشاالله در آینده نزدیک با حضور معاون اول محترم رئیس جمهور رسما به بهره برداری خواهد رسید.
شریعتی با اشاره به اینکه شروع توسعه کشور از مسجدسلیمان بوده و این موضوع بار مسئولیت ما را در قبال این شهرستان دوچندان می کند اظهار کرد: شرایط لازم برای کاهش نرخ بیکاری در شهرستان مسجدسلیمان فراهم شده و برای رسیدن به این هدف باید همت ویژه ای به خرج داده شود؛ مقرر شد شهرستان مسجدسلیمان به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد و نهایت تلاش برای بهبود شرایط و ایجاد رونق و بهبود فضای کسب و کار انجام شود.
استاندار خوزستان تاکید کرد: در حوزه مشاغل خانگی و مشاغل روستایی انتظار است مسئولان شهرستانی پرونده های مربوطه را در اسرع وقت آماده نمایند و متقاضیان دریافت تسهیلات را راهنمایی نمایند همچنین صنایع پایین دست و پشتیبان نفت باید در مسجدسلیمان توسط فرماندار و سایر مسئولان مورد حمایت قرار گیرد.
شریعتی در خصوص پروژه های راه سازی مربوط به مسجدسلیمان بیان کرد: در خصوص پروژه جاده ملاثانی به مسجدسلیمان سال گذشته از وزیر محترم نفت دستور گرفتیم 20 درصد از هزینه اجرای پروژه توسط وزارت نفت به موازات پیشرفت پروژه پرداخت شود و امسال هم از سازمان برنامه و بودجه صورت جلسه گرفتیم که مبلغ ده میلیارد تومان از صندوق خزانه به این پروژه تخصیص یابد.
استاندار خوزستان افزود: باید سریع تر مناقصه این پروژه برگزار شود و پیمانکار این پروژه مشخص شود البته یک ایراد توسط سازمان محیط زیست بر این پروژه گرفته شد که منجر به تاخیر در اجرای پروژه شد اما در عین حال آن مشکل زیست محیطی را حل کردیم.
شریعتی ادامه داد: پروژه راه مسجدسلیمان به بازفت که قبلا فعال شده بود به دلیل مشکلات مالی درمقطعی متوقف شد که هم اکنون تامین مالی پروژه انجام شده است و ظرف دو هفته آینده مجددا فعال خواهد شد؛ فعال شدن این نوع پروژه ها به موضوع اشتغال و در ایجاد زیر ساخت های توسعه کمک خواهد کرد.
استاندار خوزستان در مورد پروژه فرودگاه مسجدسلیمان گفت: پیچ و خم های اداری زیاد در این پروژه طی شده است و در مراحل نهایی قرار داد.
شریعتی در پاسخ به برخی انتقادات در مورد نحوه استخدام شرکت نفت و آموزش پرورش گفت: در زمینه نحوه استخدام در شرکت نفت انتقاداتی شکل گرفته است که این مساله را منتقل نموده ام و این موضوع در حال پیگیری است. در مورد بحث مربوط به استخدام در آموزش و پرورش آنچه اهمیت دارد این است که به هر شکل موفق شدیم مجوز جذب 3200 نفر را در مدت کوتاهی اخذ نماییم البته ممکن است در برخی موارد اشکالاتی بوده باشد چون در مدت کوتاهی این کار انجام شده است اما همین که 3200 نفر از جوانان این استان مشغول به کار شدند جای خرسندی دارد و کار ارزشمندی انجام شده است.
ال سی = اعتبار اسنادی / تعهدی از سوی بانک است که به کارفرما و پیمانکار در قراردادهای فاینانس داده می شود.