همانگونه که مردم شریف شهرستان مطلع می باشند اراضی شهری منطقه مسجدسلیمان که بنام میدان نفتون شهرت داشته است از یکصد سال قبل در تملک طوایف شهنی ،باورصاد ، کهیش،نصیرو …. قرار داشته است که بیشترین مالکیت اراضی شهری فعلی متعلق به طایفه شهنی بوده است .
بعد از انتشار گزارشی از وضعیت تقسیم اراضی قسمتی از منطقه بی بی یان ، جهانشاه ارزانی جوابیه ای را تنظیم و برای این پایگاه خبری ارسال نمودند که پایگاه خبری آسماری نیوز بر اساس رسالت خبری خود بدون هیچ تغییری متن اصلی جوابیه را به شرح زیر منتشر می کند .
مدیر محترم پایگاه خبری آسماری نیوز
با سلام و احترام
در ارتباط با خبر تنظیم شده در آن پایگاه خبری و بکار بردن لفظ زمین خواران موارد زیر جهت تنویر افکار عمومی بااطلاع میرسد خواهشمند است مطابق با قانون مطبوعات کشور این جوابیه عیناً در پایگاه فوق بار گزاری گردد.
همانگونه که مردم شریف شهرستان مطلع می باشند اراضی شهری منطقه مسجدسلیمان که بنام میدان نفتون شهرت داشته است از یکصد سال قبل در تملک طوایف شهنی ،باورصاد ، کهیش،نصیرو …. قرار داشته است که بیشترین مالکیت اراضی شهری فعلی متعلق به طایفه شهنی بوده است .
در آغاز قرار داد ناکس دارسی با بختیاری که به عنوان اولین قرارداد نفت از آن یاد می شود اراضی مورد نیاز شرکت مذکور و شرکت نفت ایران و انگلیس توسط مالکین شهنی در حمایت تشکیل صنعت نفت در شهرستان در اختیار نفت قرار گرفت .
قسمت اعظم منازل شرکتی در مناطق سی برنج ، کمپ کرسنت ،نفتون ، پشت برج ،باغ ملی،کلگه ،نمره هشت و بی بیان از مناطقی هستند که اراضی آنها به این شرکت به صورت رایگان واگذ ار گردیده است.
اراضی مورد نیاز تاسیسات نفتی و چاه های نفت در قبال تامین نیروی حراست به این شرکت ها واگذار گردیده است و در مواردی مانند پالایشگاه بی بیان ودو کارخانه بزرگ تایپینگ پلنت و JAP مالکین وجهی بابت زمین مالکین مورد نظر دریافت ننمودند.
پس از انقلاب و در سالهای اخیر زمین مورد نیاز پارک هنرستان به میزان تقریبی 14 هکتار در زمان شهرداری جناب آقای حسن زاده بصورت رایگان به شهرداری واگذار گردید.
زمین مورد نیاز ورزشگاه کارگری واقع در منطقه جاده گلف بصورت رایگان واگذار گردیده و نیز زمین مورد نیاز جهت مدرسه شبانه روزی مجاور همین منطقه نیز توسط مالکین از هدایای طایفه شهنی بوده است .جاده اتوبان از بی بیان تا هنرستان اهدائی همین مالکین بوده است و بموجب یک توافق نامه معادل 20 هکتار از اراضی منطقه در مجاورت پارک به دانشگاه پیام نور واگذار گردیده است.
علی رغم این همه بذل و بخشش مالکین طایفه شهنی و سهم بسزای آنها در توسعه شهرستان و مناطق همجوار هم اکنون هزاران نفر از جوانان تحصیل کرده آنان بعلت نبود کار و پروژه های عمرانی در بیکاری به سر میبرند.
در مورد آخر دانشگاه پیام نور علی رغم مساعدت مالکین هیچگونه مساعدتی در جذب و بکارگیری نیروهای شاغل و تحصیلکرده معمول ننموده است و در حال حاضر در جمع ده ها نیروی شاغل در این واحد دانشگاهی یک نفر خانم شاغل می باشند و متاسفانه این امر برخلاف دستورات اکید مقام معظم رهبری در بکارگیری نیرو های بومی و مالکین اراضی بوده است.علاوه بر این در موردی که تعداد چهار نفر نگهبان بومی در استخدام پیمانکار احداث ساختمان به برکناری خود معترض بوده اند در محاکم قضائی علیه آنها شکوائیه تنظیم گردیده تا دیگر مالکین هیچ ادعایی در خصوص حقوق اولیه خود نداشته باشند.
متاسفانه حرکت خودجوش تقسیم اراضی در مسیر دانشگاه در نتیجه بیکاری قشر جوان منطقه و عدم توجه مسئولین امر به اشتغال آنان صورت پذیرفته است و بکار بردن لفظ زمین خوار برای افرادی که صرفا قصد تذکر حقوق خود به دولتمردان و مسئولین محلی را دارند کار بسزایی نمی باشد.
در این راستا ضمن اطلاع رسانی به عموم همشهریان عزیز اعلام میدارد که هیچگونه تعرضی به اراضی اهدایی به دانشگاه صورت نپذیرفته است. و اراضی فعلی در تملک دانشگاه اهدایی همین افراد بوده است و برادران جوان و روشنفکر منطقه بی بیان که عموما از طایفه ی شهنی می باشند با قوانین مقررات دولتی و شهرداری ها کاملا آشنایی دارند و قطعا در ادامه راه با مشورت شهردار محترم و اعضای شورای اسلامی و سایر دستگاه های مربوطه هماهنگ خواهند بود.مضافا اینکه نمایندگان مالکین در حال پیگیری و حل و فصل حقوق آنها می باشند و قطعا آنان حقوق مردم و عموم را بر حق شخصی ترجیح خواهند داد.
لذا انتظار دارد تا دولت محترم تدبیر و امید در خصوص رفع بیکاری و معضل همه جوانان محجوب سرزمین بختیاری و علی الخصوص شمال خوزستان بارقه امیدی در دل ایشان منود نماید و با برنامه ریزی دقیق معضل بیکاری که ار استانه تحمل این مردم فرا تر رفته است را به یک فرصت برای جبران ایثار گری انان نسبت به نظام وانقلاب تبدیل نماید .
با تشکر:جهانشاه ارزانی بیرگانی