در حالی که هر روز ابعاد جدیدی از پرداخت های نجومی به مدیران دولت تدبیر و امید روشن میشود،در گوشه ای از ایران اکثر خانوارها مجبورند با دریافت ماهیانه بین 50 تا 100 هزار تومان به امرار و معاش بپردازند.
به گزارش آسماری به نقل از اندیکانیوز،چند روزی است که فیش های حقوقی بعضی مسئولین توسط رسانه ها منتشر شده است و انتشار این فیش ها با مبالغ نجومی با حواشی مختلفی همراه بوده است و همه این سوال را مطرح میکنند در حالی که دولت از کمبود منابع مالی و خالی بودن خزانه صحبت میکند،پرداخت این مبالغ نجومی چگونه صورت میگیرد؟
وجود این فیش های نجومی وقتی جالب تر میشود که در گوشه دیگری از همین کشور،خانواده ها مجبورند با دریافت مقرری ماهیانه ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومانی امرار معاش کنند و علاوه بر تامین هزینه های خوراکی،سایر نیازهای خود را نیز برطرف کنند.
شهرستان اندیکا در استان خوزستان،طبق آخرین سرشماری کشور،کمتر از ۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و بعلت نبود بنگاه های اقتصادی و مراکز صنعتی،نرخ بیکاری در این منطقه بسیار بالاست و بسیاری از خانواده های این شهرستان تحت پوشش نهادهای حمایتی همانند کمیته امداد و بهزیستی قرار دارند.
مدیر کمیته امداد شهرستان اندیکا ضمن تایید وضعیت بد اقتصادی مردم در این شهرستان به ما میگوید:بالغ بر ۱۰ هزار نفر از افراد این شهرستان تحت پوشش نهاد کمیته امداد قرار دارند و با تکیه بر مقرری ماهیانه این نهاد به امرار و معاش می پردازند.
رجبی در ادامه افزود:مقرری ماهیانه ما به این خانواده ها بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان میباشد و خانواده پنج نفره تحت پوشش ما در طول ماه با گرفتن ۱۰۰ هزار تومان بیشترین مقرری را از ما میگیرد و این پول به هیچ وجه کفاف نیازهای اولیه این خانواده را نمی دهد.
رئیس بهزیستی شهرستان اندیکا هم با بیان اینکه پنج هزار نفر از افراد شهرستان اندیکا تحت پوشش این سازمان قرار دارند،اظهار داشت:خانواده های تحت پوشش ما بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان بصورت ماهیانه مقرری دریافت میکنند و با همین کمک هزینه سعی میکنند،زندگی خود را مدیریت کنند.
هیبت الله ناصریان در ادامه افزود:این پول هزینه تهیه دو کیسه آرد بیشتر نیست و خانواده ها در این منطقه در وضعیت بسیار بدی بسر میبرند و در مناطقی ما شاهد سو تغذیه در بین فرزندان این خانواده ها هستیم.
فرماندار شهرستان اندیکا ضمن تایید وضعیت بد اقتصادی این خانواده ها به ما میگوید:پرواضح است که بسیاری از خانواده های ما در فقر مطلق بسر میبرند و با اندک مقرری ماهیانه نهادهای حمایتی گذران زندگی میکنند و واقعا این موضوع دردناک است.
ورناصری در ادامه افزود:باید نهادهای حمایتی به سمت توانمندی این افراد بروند و تغییری در وضعیت زندگی افراد بوجود بیاورند.
آنچه که مسلم است این است که قریب به ۱۵ هزار نفر در شهرستان اندیکا با این وضعیت اقتصادی وجود دارند و مطمنا دولت برای بهبود وضعیت آنها باید چاره ای اساسی بیاندیشید و بیش از این اجازه ایجاد فاصله طبقاتی در سطح کشور را ندهد.