این سوال در ذهن مردم نقش می بندد که توافق بانک مرکزی با FATF چگونه محقق شده است؟ آیا دولت یازدهم در این توافق محرمانه به طرف های غربی قول پایان دادن به حمایت از جبهه مقاومت را داده است؟
به گزارش آسماری,از همان ابتدایی ترین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی تا به امروز همیشه و در همه حال سران کشورهای مستکبر و غارتگر غربی و در راس آنها آمریکا تمام سعی و تلاش خود رابرای سلب امنیت ایران اسلامی و به خیال خود براندازی نظام جمهوری اسلامی که با مجاهدت و از خودگذشتگی ملت ایران به پیروزی رسید بکار بسته اند و در این راه از انواع توطئه ها و دسیسه های ممکن اعم ازجنگ های مستقیم و نیابتی,ترور,حملات سایبری و اخیرا هم طرح مباحثی مانند مسئله هسته ای و حقوق بشر با هدف اعمال فشار های اقتصادی و بین المللی علیه ملت ایران ونظام را دنبال کرده اند..
کشورهای غربی با همکاری و حمایت های سران کشورهای مرتجع منطقه همچون آل سعود با به راه اندازی گروهک های تکفیری تلاش نمودند تا با تغییر نقشه خاورمیانه و در نهایت حمله به ایران ازطریق این گروهک ها نقشه شوم خود برای تسلط بر ایران اسلامی را عملی کنند امازهی خیال باطل ,ملت ایران و مسلمانان منطقه با بصیرت خود نقشه شوم کشورهای مستکبر را نقش بر آب کرده و تا به امروز بخش عظیمی از توطئه های گروهک های دست نشانده آنها در منطقه را به نفع خود و جبهه مقاومت تغییرداده اند.
در مسئله هسته ای پس از سالها تهدید به حمله نظامی و اعمال فشارهای اقتصادی که با مقاومت مثال زدنی ملت ایران مواجه شد سران کشورهای غارتگر غربی به این نتیجه رسیدند که ملت ایران بر اصول و حقوق خود تا آخرین قطرات خون پایبند بوده وهیچ نوع فشاری بر آنها موجب عقب نشینی از حقوق حقه شان نخواهد شد.
نتیجه این صبر و مقاومت ملت ایران موجب شد تا ایالات متحده و سایر کشورهای 5+1 تلاش برای رسیدن به اهداف شوم خود که همانا توقف پیشرفت های ملت ایران در صنعت هسته ای بود را با نشستن پشت میز مذاکره ادامه دهند.
مذاکراتی که پس از سالها رفت و آمد و فرصت سوزی نتیجه اش شد سندی به نام برجام که براساس این سند قرار بود هردوطرف اقداماتی را انجام دهند تا در قبال توقف بخش هایی از برنامه هسته ای ایران کشورهای غربی و آمریکا تحریم های مالی واقتصادی اعمال شده علیه ملت ایران را لغو کنند اما هم اکنون پس از گذشت چندین ماه از شروع اجرای برجام شاهد هستیم که ملت ایران تمامی تعهدات خود را انجام داده اما درطرف مقابل کشورهای غربی و در راس آنها آمریکا در اجرای تعهدات خود بدعهدی کرده و در اجرای برجام کارشکنی می کنند.
FATFچیست؟
پس از ورود واژههای پولشویی و پول کثیف به ادبیات اقتصادی جهان، قوانین متعددی در سطوح مختلف بینالمللی برای مبارزه با این پدیده اقتصادی مصوب شدند و کشورهای زیادی خواستار مبارزه با این پدیده شدند.در کنار این قوانین، گروه "هفت" که متشکل از کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، ژاپن، آلمان، کانادا و ایتالیا است کارگروه ویژهای را برای مبارزه با پولشویی در سال 1989 میلادی تشکیل دادند.
اعضای این کارگروه در ابتدا فقط همان هفت عضو گروه "هفت" بودند اما با گذشت سالیان مختلف کشورهای دیگری نیز به این کارگروه ویژه (FATF) اضافه شدند و هم اکنون بیش از 30 کشور دنیا عضو این کارگروه هستند.
مبارزه با پولشویی و مبارزه با حمایت مالی از تروریسم مهمترین وظایف FATF است؛ این کارگروه ویژه در واقع میزان اعتماد به کشورهای مختلف برای سرمایهگذاری را برای سایر کشورها مشخص میکند.
اتهامزنی FATF به ایران به بهانه حمایت از تروریسم
FATFدر سال 2007 جمهوری اسلامی ایران را به بهانه حمایت از تروریسم و کمک مالی به گروههای مقاومت در فهرست کشورهایی قرار داده بود که نظام مالی بینالملل را تهدید میکنند! و به سایر کشورها درباره «ریسک بالا»ی معامله و برقراری روابط تجاری و یا سرمایهگذاری در ایران هشدار داده بود! کارگروه اقدام ویژه FATF توضیح داده بود که ایران و کرهشمالی دو کشوری هستند که بالاترین ریسک مالی و سرمایهگذاری در جهان را دارا میباشند.
توافق محرمانه دولت با FATF
دولت یازدهم که اکثر قراردادهای خود مانند قرارداد باشرکت پژو,قراردادهای نفتی,قرار داد با ایرباس و... را محرمانه می داند اینبار در قرار داد محرمانه دیگری خبر از توافق بانک مرکزی با کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF ) داده است که متن این توافق و اقداماتی که دولت براساس این توافق موظف به انجام آنها میشود، هیچکدام مشخص نیست.
چرا باید نگران توافق محرمانه دولت با FATF باشیم؟
اگر به اتهامات مطرح شده از سوی کارگروه ویژه اقدام مالی(FATF) در سال 2007 برگردیم خواهیم دید که این کارگروه حمایت های جمهوری اسلامی از جبهه مقاومت و گروه هایی مانندحزب الله را حمایت از تروریسم دانسته و براین اساس ایران را در فهرست کشورهایی قرار داده بود که نظام مالی بینالملل را تهدید میکنند.
حال این سوال در ذهن مردم نقش می بندد که توافق بانک مرکزی با FATF چگونه محقق شده است؟ آیا دولت یازدهم در این توافق محرمانه به طرف های غربی قول پایان دادن به حمایت از جبهه مقاومت را داده است؟
همه مامی دانیم که جبهه مقاومت در منطقه طی سالهای اخیر توانسته بخش عظیمی از تهدیدهای امنیتی که متوجه مرزهای ایران اسلامی بوده را کیلومترها دور تر ازمرزهای کشورمان خنثی کند و جان میلیون ها مسلمان شیعه و سنی در کشورهای منطقه را از خطر حمله گروهکهای تکفیری صهیونستی نجات دهد و همین موضوع موجب شده تا سران کشورهای غربی که خود حامی تروریست ها هستند بدنبال راهی برای تضعیف جبهه مقاومت در منطقه باشند.
به گزارش آسماری,با این تفاسیر بنظر می رسد که کارگروه اقدام مالی تنها در صورتی با بانک مرکزی به توافق خواهد رسید که خیالشان از بابت پایان حمایت های ایران از جبهه مقاومت که به تعبیر آنها حمایت ازتروریسم است آسوده باشد و اینجاست که باید نگران اینگونه توافقات پنهانی دولت یازدهم باشیم.