امینی گفت: بنده خودم در همین مسجدسلیمان یک پرونده پر از فساد را پیگیری کرده ام اما هنوز نفهمیدم نتیجه آن به کجا انجامید.
به گزارش آسماری به نقل از باشگاه روزنامه نگاران مسجدسلیمان,حجت الاسلام امینی امام جمعه مسجدسلیمان با تبریک هفته قوه قضاییه گفت: یکی از کارهای خوب قوه قضاییه واگذاری اختیارات به دادستان ها جهت احقاق حقوق عامه در راستای اصل ۱۵۶ قانون اساسی ست که دادستان می تواند در مسائلی که ممکن است به ضرر مردم تمام شود مانند مسائل بهداشتی، درمانی، شهری، محیط زیست، هدر رفت بیت المال، کوتاهی های مسئولین و… ورود کند.
وی ادامه داد: در رسانه ها دیدم دادستان محترم مسجدسلیمان در همین باب از مشکلات محله حسین قصاب بازار چشمه علی بازدید و وضعیت بد آن جا را از نزدیک مشاهده و پس ازآن از شهردار و مسئولان مربوطه خواست سریعاً به مشکلات این منطقه رسیدگی کنند.
وی ادامه داد: شهردار و شورای شهر باید ورود کنند و در رابطه با این مسائل پاسخگو باشند چرا وضعیت آسفالت مناطقی همچون حسین قصاب که ۴۰ سال است آسفالت نشده است، نمره۱، فاز۲ فرهنگیان هشت بنگله، مالجونکی و… باید اینگونه باشد بعد حتی کوچه پس کوچه های بعضی نقاط به این دلیل که توسط فلان شخص سفارش شده است آسفالت شود؟! این ها مشکوک است و قطعاً باعث اعتراضات روزافزون مردم خواهد شد! و دستگاه قضا باید ورود کند، مصاحبه کند و اگر کسی نمی تواند کارش را به خوبی انجام دهد از سمت خود استعفاء دهد.
وی ادامه داد: اخیراً وزارت کشور طرحی را ابلاغ نمود که به واسطه آن همه شهرداران باید محل زندگی زن و فرزندشان در محل خدمت شان باشد، فرزندانش در همان مدارس درس بخوانند، در همان گل و لای موجود قدم بزنند و شهردار نیز تمام وقت در شهر حضور و در دسترس باشد.
خطیب نماز جمعه مسجدسلیمان ادامه داد: مردم شکایت می کنند فلان معاونت شهرداری که اتفاقاً تخصصش منطبق با کارش نیست خیلی وقت ها سرکار نمی آید بعد ما پیگیری می کنیم می گویند فلان شخص گفته است این خط قرمز من است! این خط قرمزها کی می خواهند برچیده شوند! و یا این که عده ای از کارکنان شهرداری مراجعه کرده اند و گفته اند چند ماه است بیمه ما پرداخت نشده است! از اعضای شورای شهر و شهردار محترم می خواهم به این مشکلات رسیدگی کنند.
وی در ادامه با اشاره به طرح تحول قوه قضایی گفت: ریاست محترم قوه قضاییه یشنهادات خوبی را در این طرح تحول ارائه داده است از جمله شفاف سازی در رابطه با درآمد مسئولان این که بررسی شود چگونه فلان کارمند طی ۳۰ سال که از جنگ گذشته و دارای مسئولیتی شده است چند هزار میلیارد تومان سرمایه دارد! معلوم است که بخشی از آن غارتگری و چپاولگری بوده است و باید شفاف سازی شود.
وی گفت: بنده خودم در همین مسجدسلیمان یک پرونده پر از فساد را پیگیری کرده ام اما هنوز نفهمیدم نتیجه آن به کجا انجامید.
امام جمعه مسجدسلیمان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگر حوزه ی علمیه مسجدسلیمان نبود وضعیت ایل و منطقه ما نیز مشخص نبود چرا که بعضی از همین عمامه به سران بودند که جلو بسیاری از مفاسد را گرفتند.
وی ادامه داد: باید پذیرفت منطقه ما شاهد یک گسست معنوی فرهنگی بود چرا که یک زندگی کوچ رو و پر مشقت داشته ایم. مدرسه، حوزه علمیه و دانشگاه نداشتیم آن هم به این بهانه که مسجدسلیمان یک شهر صنعتی ست و نیاز به چنین اماکنی ندارد .و این ظلم مضاعفی بود که خاندان پهلوی به بختیاری ها روا داشته اند… بختیاری هایی که سنگ قبر روستاهای صد سال گذشته اشان را که می بینی همه کربلایی بودند و مشهدی اما نوادگان آن ها امروز با حقوق های ۲۰ میلیون تومانی حاضر نمی شوند به مکه و کربلا بروند بعد بهانه می آورند که وضعیت اقتصادی خوب نیست اما از خود نمی پرسند فلان معلم با ۲ میلیون تومان حقوق می تواند اما شما با حقوق ۱۰ برابر بیشتر از آن نمی توانید!
رئیس شورای فرهنگ عمومی مسجدسلیمان در بخش پایانی سخنان خود گفت: به طور کلی افق مسجدسلیمان را روشن می بینم و علیرغم بعضی تلخی ها و ناکامی ها آینده خوبی پیش روی ماست و ان شالله شاهد فضایی فرهنگی تر، اخلاقی تر و دینی تر از گذشته باشیم.