حتی اگر نام طرح را بهشت بگذارید اما باز هم با انتقال آب کارون از سرشاخه ها می توان استان خوزستان را به جهنم مبدل کرد.
به گزارش آسماری نیوز به نقل از رهیاب،مردم اهواز بارها در حاشیه رودخانه کارون نسبت به انتقال آب از سرچشمههای کارون مخالفت خود را اعلام کرده اند اما گویا دولت گوشش بدهکار نیست.
رضازاده مدیر عامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران تاکید کرده است که طرح انتقال آب بهشت آباد به فلات مرکزی ایران با هدف انتقال سالانه 580 میلیون متر مکعب آب از حوضه رودخانه کارون به سه استان مرکزی اصفهان،یزد و کرمان در دستور کار وزارت نیرو قرار گرفت.
یک خوزستانی در کامنتی در واکنش به این خبر نوشت"یعنی با این خبر چهارستون بدنم لرزید...وای به مسئولانی که اینگونه بی رحمانه تیشه به ریشه ی استان محروم و زخم خورده از جنگ یعنی خوزستان میزنند.کارون,هورالعظیم,تالاب شادگان,کرخه,بهمنشیرو دیگر منابع آبی خوزستان نابود شد بازهم حرف از انتقال آب میزنید؟"
احمد یک جوان اهوازی در واکنش به موضوع می گوید"اسم این طرح و بزارید جهنم آباد با اجرای این طرح جلگه خوزستان به بیابان تبدیل می شود نابودی کشاورزی ، صنایع و محیط زیست خوزستان که بسیار اقتصادی تر و برتر از اصفهان، یزد و کرمان است اگه نمایندگان استان خوزستان توان تعلیق این طرح را ندارند مردم غیور خوزستان جلوی این سرقت تاریخی را می گیرند"
میثم جعفرزاده مدیرکل پدافند غیر عامل وزارت نیرو اعتقاد دارد کمآبی کرخه باعث مهاجرت مردم از اطراف رودخانهها و حاشیهنشینی در اطراف شهرها شده و همچنین انتقال آبهای حوضه بالادست کرخه، کارون و انتقال آن به اصفهان باعث مشکل دیگر اجتماعی شده است.
ظفرنژاد پژوهشگر آب و نویسنده کتاب توسعه پایدار در مدیریت آب با اشاره به اینکه بلاهایی که انتقال حوضه به حوضه آب بر سر ما آورده است، پایانی نخواهد داشت، گفت: برای چه کارون خشکیده است، آیا نسل به غیر از ما کف کارون را دیده بود، باید افتخار کنیم به این موضوع یا اینکه گریه کنیم.
وی افزود: درحال حاضر هم میخواهیم یک کانال یک میلیارد و 200 میلیون مترمکعبی از سرشاخههای کارون به نام بهشتآباد بسازیم و آب را به کرمان و سیرجان برای صنایع منتقل کنیم.
وی ادامه داد: به هر حال اجرای این پروژه بهشتآباد چه خارجیها و چه ایرانیها انجام دهند، یک پروژه اشتباه است و این فراموشی هویت و گسست فرهنگی را که با آن مواجه شدیم، مشخص نیست در بخش آب چه فاجعههایی را به بار خواهد آورد.
به گزارش رهیاب،روحانی در سفر به خوزستان در دی ماه 92 گفت:شوراي عالي آب، دولت يازدهم تصميم گرفت از سرشاخههاي کارون، جز براي آب آشاميدني هيچ اقدام ديگري انجام نشود.و اگر طرح و پروژه ديگري جزء برنامه بوده است، آن پروژهها متوقف خواهد شد.
اما همین دیروز رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت هم اکنون 16 طرح انتقال آب از رودخانه های کارون و دز در حال اجراست این در حالیست که برداشت آب برای کشاورزان حوضه کارون میسر نیست.