با گذشت قریب به سه سال از عمر دولت تدبیر و امید و وضعیت بد بهداشت و درمان این شهرستان،آیا رئیس دانشگاه علوم پزشکی تصمیمی برای سفر به این شهرستان ندارد تا از نزدیک در جریان دردهای این مردم قرار بگیرد و برای مدتی از میز شیک خود فاصله بگیرد؟
به گزارش آسماری به نقل از اندیکانیوز،هنوز مردم بخش ۱۵ هزار نفری چلو مرگ نوجوان ۱۲ ساله خود را بعلت نبود آمبولانس در منطقه فراموش نکردند که امروز بار دیگر مردم این بخش عزادار یکی دیگر از بزرگانشان شدند.
به گفته یکی از اهالی، حیاتقلی ناصری کریموند ۶۰ ساله با ماشین شخصی خود به دلیل مشکلات قلبی به درمانگاه بخش چلو مراجعه می کند که پزشک اقدامات اولیه را بر روی وی انجام میدهد و بعلت وخامت حال وی،درخواست آمبولانس میکند و از آنجایی که این بخش بزرگ اما محروم فاقد پایگاه اورژنس میباشد،قریب به ۷۰ دقیقه طول میکشد تا آمبولانس از بخش آبژدان به آنجا برسد که در طی این مدت با وخامت حال بیمار،وی جان خود را از دست میدهد و مردم این بخش طی یک ماه گذشته دوباره عزادار عزیزانشان بعلت کمبود امکانات میشوند.
دهیار چلو در این رابطه به ما میگوید: بنده به همراه اهالی مطقه اعتراض شدید خودمان را در این رابطه اعلام کردیم وبارها به مسئولین گفتیم این بخش احتیاج به آمبولانس دارد اما متاسفانه با بی توجهی مسئولین شاهد قربانی شدن عزیزانمان و این اتفاقات هستیم.
اما وضعیت بغرنج بخش بهداشت و درمان شهرستان اندیکا ما را بر این میدارد که سوالاتی را از مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان مطرح کنیم:
1-با گذشت بالغ بر هشت سال از کلنگ زنی درمان بستر ۱۰ تختخوابی شهرستان اندیکا،هنوز این درمان بستر افتتاح نشده است.تا کی قرار است روند ساخت یک درمان بستر ادامه پیدا کند؟آیا در صورت تکمیل ساختمان درمان بستر،برای تامین پرسنل و تجهییزات آن چاره ای اتخاذ کردیده اید؟
2-از ابتدای دولت تدبیر و امید،طرح تحول در نظام سلامت با تبلیغات فراوان شروع شد.از این طرح چه چیزی عاید مردم محروم و زجر کشیده اندیکا شده است؟
3-در سال گذشته بالغ بر ۱۰ نفر بعلت عقرب گزیدگی جان خود را از دست دادند.دانشگاه علوم پزشکی برای جلوگیری از تکرار این موضوع چه خدماتی را در شهرستان اندیکا مستقر کرده است؟آیا مرگ براثر عقرب گزیدگی به تعداد زیاد،اگر در استان های دیگر و شهرهای دیگر نیز اتفاق می افتاد،موضع وزارت بهداشت اینچنین می بود؟
4-با گذشت قریب به سه سال از عمر دولت تدبیر و امید و وضعیت بد بهداشت و درمان این شهرستان،آیا رئیس دانشگاه علوم پزشکی تصمیمی برای سفر به این شهرستان ندارد تا از نزدیک در جریان دردهای این مردم قرار بگیرد و برای مدتی از میز شیک خود فاصله بگیرد؟
5-چند نفر دیگر باید در بخش چلو بخاطر کمبود امکانات و نبود آمبولانس جان خود را از دست بدهند تا شما خود را متعهد بدانید که به این منطقه یک دستگاه آمبولانس بدهید؟
پیشنهاد میکنیم رئیس دانشگاه علوم پزشکی و معاونین شان در یک حرکت انقلابی جلسه بعدی هماهنگی اجرای برنامه های تحول نظام سلامت را در شهرستان اندیکا برگزار کنند تا هم ضمن همدردی با خانواده های آسیب دیده بخاطر کمبود امکانات درمانی،برای رفع مشکلات مردم محروم این منطقه چاره ای بیاندیشند.