موج استعفاها سبب شد که برای تصاحب هر کرسی خوزستان در مجلس 16 نفر رقابت کنند.
به گزارش آسماری به نقل از رهیاب، با آغاز موج انصراف به نفع کاندیداها از هفته گذشته تا روز گذشته ۷۱ نفر از کاندیداتوری انصراف دادند تا ۲۹۶ نفر برای ۱۸ کرسی خوزستان در مجلس رقابت کنند؛ آمار اداره کل ثبتاحوال، جمعیت استان خوزستان 4 میلیون و ۸۹۷ هزار و ۶۴ نفر است که از این تعداد، ۳ میلیون و ۴۳۰ هزار و ۲۵۸ نفر واجد شرایط شرکت در انتخابات هستند.
با توجه به این آمار میتوان گفت هر ۱۹۰ هزار و ۵۶۹ نفر میتوانند در انتخاب یک کرسی خوزستان در مجلس مشارکت کنند و هر ۲۷۲ هزار خوزستانی یک نماینده در مجلس دارند.
خوزستان دارای ۲۷ شهرستان و ۴۰ بخش است و در این دوره از انتخابات، ۱۴ حوزه اصلی و ۱۳ حوزه فرعی تعیینشده است.
اهواز، کارون، به اوی و حمیدیه/ ۳ نماینده
آبادان/ ۳ نماینده
خرمشهر/ یک نماینده
شادگان/ یک نماینده
مسجدسلیمان، لالی، اندیکا و هفتگل/ یک نماینده
ایذه و باغملک/ یک نماینده
رامهرمز و رامشیر/ یک نماینده
بهبهان/ یک نماینده
دشت آزادگان و هویزه/ یک نماینده
دزفول/ یک نماینده
اندیمشک/ یک نماینده
شوش/ یک نماینده
شوشتر و گتوند/ یک نماینده
ماهشهر، امیدیه و هندیجان/ یک نماینده
در هشتمین دوره مجلس ۵۴٫۶ درصد از مردم خوزستان در انتخابات شرکت داشتند اما این آمار در انتخابات نهمین دوره مجلس ۶۵ درصد بود که با افزایش ۱۰ درصدی حضور مردم مواجه شد؛ برای انتخابات امسال نیز پیش بینیحضور ۶۰ درصدی مردم شده است.
حاشیهها
در روزهای اخیر حاشیههای زیادی درباره تبلیغات کاندیداها انجام شد؛ چاقوکشی طرفداران یک کاندیدای اصلاح طلب، از بین بردن بنرها و تبلیغات کاندیداها توسط برخی از اوباش، راه انداختن کارناوالهای تبلیغاتی، بی اطلاعی یکی از کاندیداهای اصلاح طلبان از قانون اساسی و حضور یکی از وزرای سابق عراق در ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداها از جمله نکات مهم در این روزها بود.