معاون آموزش و پرورش خوزستان گفت: میانگین معدل دانش آموزان خوزستانی در خرداد امسال نسبت به سال گذشته از 9.89 به 10.32 رسید.
جمشید کمایی در گفتگو با خبرنگار رهیاب با بیان اینکه میزان قبولی دانش اموزان خوزستانی در خرداد امسال 3.7 درصد رشد کرد، اظهار داشت: در بحث نمره هم 0.5 نمره افزایش داشتیم و میانگین معدل دانش آموزان خوزستانی از 9.89 به 10.32 رسید.
وی افزود: گتوند بیشترین میزان قبولی و میانگین نمره را در بین مناطق آموزش و پرورش خوزستان داشت که جدا از مسئله توانمندی این دانش اموزان یکی از علل اصلی این رتبه گتوند تعداد دانش آموزان در این منطقه است.
معاون متوسطه آموزش و پرورش خوزستان گفت: میانگین نمره معدل دانش اموزان سراسر کشور بنا بر اعلام وزارتخانه آموزش و پرورش 12 است و میانگین نمره دانش آموزان خوزستانی نسبت به سراسر کشور یک نمره و 68 صدم کمتر است.
وی با بیان اینکه بیشترین رشد در میزان قبولی دانش اموزان در رشته علوم انسانی بود، عنوان کرد: در سال گذشته میزان قبولی دانش آموزان در رشته انسانی 55.82 بود که در خرداد امسال این آمار به 69 درصد رسید.
کمایی بیان کرد: در میانگین نمره نیز در رشته علوم انسانی رشد 1.2 درصدی داشتیم اما هنوز میانگین نمره دانش آموزان این رشته به 10 نرسیده است و به 8.82 ارتقا پیدا کرده است.
وی اظهار داشت: سال گذشته در یک منطقه از مناطق 40 گانه خوزستان میانگین معدل دانش آموزان انسانی از 10 بالاتر رفته بود اما امسال در 10 منطقه میانگین نمرات از 10 بیشتر شد.
معاون متوسطه آموزش و پرورش خوزستان گفت: میانگین قبولی دانش آموزان در رشته تجربی از 78.4 به 79.10 رسید و میانگین نمره از 11.7 به 11.26 رشد کرد.
وی افزود: در رشته ریاضی 82.39 درصد دانش آموزان رشته ریاضی فیزیک در خرداد امسال قبول شدند که نسبت به سال گذشته حدوداً 3 درصد رشد داشت.
کمایی درباره میانگین نمرات دانش اموزان رشته ریاضی عنوان کرد: میانگین نمره دانش آموزان رشته ریاضی 30 صدم افزایش داشت و از 11.30 به 11.60 رسید.
وی با بیان اینکه در سالهای گذشته بیشتر هدفگذاری ما کنترل میزان قبولی دانش آموزان و جلوگیری از کاهش آن بود اما امسال توانستیم در همه رشتهها رشد کنیم و امیدواریم سال آینده این مسیر را ادامه دهیم.
به گزارش رهیاب، براساس آمار منتشر شده توسط آموزش و پرورش حدوداً 2500 دانش اموز بازمانده از تحصیل در خوزستان وجود دارد و 250 هزار نفر از والدین دانش آموزان بیسواد مطلق هستند. این آمار به همراه کمبودها در فضای آموزشی و کمبود نیروی انسانی سبب شده که آموزش و پرورش خوزستان رشد لاک پشت واری داشته باشد.
انتهای پیام/