امامجمعه موقت اهواز گفت: برخی این موضوعات را به یک بازیهای سیاسی و جناحی تقلیل میدهند اما موضوع کارون و انتقال آب یک موضوع فراجناحی است که میتواند همه خوزستانیها را با هر قومیت و هر جناح سیاسی متحد کند.
به گزارش آسماری به نقل از رهیاب، جمعی از دانشجویان دانشگاههای نفت، شهید چمران اهواز و آزاد ظهر امروز با حضور در دفتر امامجمعه موقت اهواز مواضع آیت اله محسن حیدری در نماز جمعه دو هفته گذشته وی تقدیر و تشکر کردند.
آیتالله حیدری در این دیدار بابیان اینکه از روحیه انقلابی دانشجویان خوزستانی تشکر میکنم، اظهار داشت: حرف انقلابی زدن مانند نماز و روزه ازجمله وظایف واجب است و وظیفه خود را انجام دادهام اما طبیعت کار این است که این تشکرها به معنی تأکید و مشارکت در همان حرف انقلابی است.
وی افزود: در روزهای گذشته برخی از تشکلهای محیط زیستی و گروههای اجتماعی خواستار ملاقاتی برای تقدیر و تشکر بودند اما شما دانشجویان نخستین گروه اجتماعی هستید که در دفتر حضور پیدا کردید و بنده از این اقدام شما تشکر و قدردانی میکنم چراکه این کار شما بهمنزله حمایت از شخص نیست.
امامجمعه موقت اهواز گفت: بررسی فرمایشات مقام معظم رهبری در چند سال اخیر نشان میدهد که ایشان تأکید ویژهای بر روحیه انقلابی دارند و این تأکید ایشان برای حفظ استمرار انقلاب اسلامی است. متأسفانه برخی از جریانات داخلی با همراهی استکبار به دنبال ارائه یک تصویر مخدوش از افراد انقلابی هستند و میخواهند آنها را همطراز داعش معرفی کنند تا کسی جرئت بیان اظهارات انقلابی را نداشته باشد.
وی با اشاره به برخی جریان سازیها درباره خطبههای نماز جمعه دو هفته گذشته عنوان کرد: بنده موضوعات کلی را مطرح کردم و بنا بر بیان جزئیات نداشتم اما لازم است که این نکته را یادآور شوم که نخستین خطوط انتقال آب در زمان حکومت منحوس پهلوی انجام شد.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: پس از انقلاب نخستین اقدامات برای انتقال آب از سال 64 آغاز شد و در زمان دولت سازندگی این کار به اوج خود رسید. پس از دولت سازندگی این کارها در دولت اصلاحات ادامه پیدا کرد و در هفته آخر دولت دوم اصلاحات مصوبه انتقال یک میلیارد و یکمیلیون مترمکعب به تصویب هیئت دولت رسید که دولت نهم موظف به اجرای آن بود.
وی اظهار داشت: در زمان دولت نهم آخرین مصوبه دولت هشتم یعنی انتقال یک میلیارد و یکصد میلیون مترمکعب را به 580 میلیون مترمکعب تقلیل دادند و خود دولت احمدینژاد این پروژه را آغاز نکردند.
آیتالله حیدری افزود: در مورد انتقال آب دز به قم این پروژه از سال 74 اجرا شد و در سال 90 به بهرهبرداری رسید. اما بنده چرا گفتم که دولت روحانی ظالمانهتر با مردم خوزستان برخورد کرد؟ چون آنها حتی به دنبال انتقال آب کرخه هم هستند و فقط استاندار و مدیرعامل سازمان آب و برق از این موضوع خبر داشتند.
وی بیان کرد: انتقال آب کرخه سبب نابودی کشاورزی در هویزه، برخی از بخشهای اهواز، شوش، سوسنگرد، بستان و برخی مناطق دیگر میشود و نابودی کشاورزی این مناطق به معنی کوچ اجباری آنها به مناطق حاشیه شهرها است. به این نکته هم باید توجه کرد که انتقال آب این مناطق سبب معلق ماندن طرح 550 هزار هکتاری است.
امامجمعه موقت اهواز گفت: برخی این موضوعات را به یک بازیهای سیاسی و جناحی تقلیل میدهند اما موضوع کارون و انتقال آب یک موضوع فراجناحی است که میتواند همه خوزستانیها را با هر قومیت و هر جناح سیاسی متحد کند. این موضوع یک موضوع استانی نیست و بنده به خاطر احساس خطر درباره آینده انقلاب دراینباره اظهارنظر میکنم، چون خوزستان گلوگاه کشور است و دشمنان به این استان چشم طمع دارند.
وی عنوان کرد: چون انتقال آب بیشازحد مصوب در شورای عالی آب است، این آب غصبی است و ما با این موضوع مخالفت میکنیم. بنا بر اظهارات کارشناسان برای تأمین آب شرب همه استانهای فلات مرکزی سالانه 340 میلیون مترمکعب آب کافی است اما دولت در حال حاضر بیش از یک میلیارد و دویست میلیون مترمکعب آب منتقل میکند و به دنبال افزایش آن تا 2 میلیارد و 800 میلیون مترمکعب است.
آیتالله حیدری بابیان اینکه همه دولتها در انتقال آب خوزستان شریک هستند، اظهار داشت: ما با هیچ دولتی تعارف نداریم ولی است 3 دولت برای انتقال آب مسابقه دادند. ما ترسی از طرح موضوعات نداریم، چنانچه این موضوعات را در دولت آقای احمدینژاد هم مطرح کردیم.
وی افزود: موضع بنده نسبت به احمدینژاد مشخص است و بنده و جمع زیادی از اصولگرایان تفکرات وی که برگرفته از تفکر مکتب ایرانی است را قبول نداریم. اما بنا بر واقعیات موجود او در بحث انتقال آب خوزستان مانند سه دولت سازندگی، اصلاحات و اعتدال عمل نکرد.
انتهای پیام/