پس از گذشت چند روز از آغاز فصل تابستان،هنوز برنامه منسجمی برای پر کردن اوقات فراغت در شهرستان اندیکا دیده نشده است و بی برنامگی ها در این زمینه ادامه دارد.
به گزارش آسماری نیوز به نقل از اندیکا نیوز،پس از گذشت چند روز از آغاز فصل تابستان،هنوز برنامه منسجمی برای پر کردن اوقات فراغت در شهرستان اندیکا دیده نشده است و بی برنامگی ها در این زمینه ادامه دارد.
این بی توجهی به مقوله اوقات فراغت محدود به امسال نمیشود و شهرستان اندیکا در این زمینه دارای سابقه طولانی میباشد.در سال گذشته نیز این عدم برنامه ریزی و عدم توجه به موضوع اوقات فراغت اتفاق افتاد و در سایه عدم توجه به مقوله اوقات فراغت،شاهد بی تفاوتی دستگاه های اجرایی شهرستان به این موضوع مهم بودیم و امسال نیز گویا قرار است این سناریو تکرار شود و خیابان گردی و دیدن برنامه های تلویزیون یا ماهواره بعنوان تنها گزینه پیش روی نوجوانان و جوانان اندیکا در ایام تابستان است.
متاسفانه در طی سالهای گذشته شاهد بودیم که متولیان شهرستان عمدتا برای ارائه گزارش عملکرد اقدام به برگزاری کلاس های بدون امکانات و بدون برنامه در نقاط محدودی از شهرستان میکردند و هیچگاه به پر کردن هدفمند اوقات فراغت توجه نکردند و همیشه همان هدف "پرکردن” اوقات فراغت، جای "غنی سازی” این اوقات را گرفته است.
نکته قابل تامل و قابل تاسف در موضوع اوقات فراغت طی سالهای گذشته نگاه آماری به این موضوع بوده است که گاهی به اعداد آن هم می تواند شبهه وارد نمود، اما با این حال کیفی بودن برنامه ها هیچ گاه به طور جدی مورد توجه قرار نگرفته است.
موضوع دومی که در مبحث اوقات فراغت شهرستان اندیکا باید بدان توجه نمود حتی در صورت برگزاری کلاس ،عدم وجود تنوع لازم در برنامه هاست. با وجود آن که کلاسهای مشترکی در لیست برنامه های ارگانها و نهادهای مختلف در منطقه گنجانده شده است، برای برخی برنامه ها به ویژه در حوزه فرهنگ و هنر، هیچ اقدامی انجام نشده است. به عنوان مثال در حوزه آموزش سرود و موسیقی هیچ دستگاهی اعم از فرهنگ و ارشاد، آموزش و پرورش و سایر دستگاههای متعدد فرهنگی ورود پیدا نکرده و گویا متولیان امر از این موضوع به عنوان یک تابو گریزان و فراری هستند.
مسئولین محترم باید بپذیرند که موضوع اوقات فراغت، نیاز به کاری تخصصی و کارشناسی دارد و با برگزاری یک جلسه قبل از تابستان و یک اختتامیه در آخر این فصل به سرانجام نمی رسد. استفاده از صاحبنطران و متخصصان امر برای هدفگذاری و برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلندمدت، تخصصی کردن برنامه ها، خلاقیت و نوآوری، تنوع بخشیدن به برنامه ها بر اساس نیازهای واقعی جمعیت کودک، نوجوان و جوان شهر از جمله مواردی است که باید به طور جدی بدان پرداخت.