تنها انتظار مردم خوزستان از دولت یازدهم در مواجهه با ریزگردها برخورد صادقانه، مسئولانه و دلسوزانه است.
به گزارش آسماری به نقل از رهیاب، ریزگردهای خوزستان مسئله امروز و دیروز نیست و مردم استان می دانند که جلوگیری از بروز مجدد این پدیده کار یک روز و دو روز نیست.
تنها انتظار مردم خوزستان از دولت یازدهم در مواجهه با ریزگردها برخورد صادقانه، مسئولانه و دلسوزانه است، به طوری که پس از پایان سال سوم دولت روحانی، عملکردی واقعی در این حوزه اعلام شود.
آن موضوعی که سبب نگرانی مردم و افزایش اعتراضات به عملکرد دولت شد، نوع رفتار و ادبیات رئیس سازمان حفاطت از محیط زیست بود. معصومه ابتکار در یکی از نخستین اظهار نظرهای خود درباره گرد و خاک خوزستان گفت: جلوگیری از گرد و خاک با یک دکمه نیست که من دکمه آن را بزنم و از تکرار این پدیده جلوگیری کنم.
صحبت های غیر مسئولانه و گاه ساده لوحانه در دولت یازدهم ختم به ابتکار نمی شود و پس از حادثه برخورد 2 قطار در سمنان دیدیم که وزیر راه و شهرسازی به جای اظهار تاسف از ماجرا و پیگیری دقیق حادثه، صحبت از بیمه بودن مسافران می کند.
یا در ماجرای برجام پس از 3 سال تبلیغات یک طرفه و بزک کردن برجام، وزیر امور خارجه با حضور در مجلس می گوید: اشتباه کردم که به قول شفاهی وزیر امور خارجه آمریکا اعتماد کردم.
اما در مسئله ریزگردها پس از "دکمه" ابتکار، وی گفت: مردم مردم خوزستان با ریزگردها کنار بیایند چرا که کنترل این پدیده به زمان زیادی نیاز دارد.
حالا پس از چند اظهار نظر غیر مسئولانه در این حوزه نوبت اظهار امیدواری ابتکار رسیده است. رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در سفر به خوزستان و در جمع خبرنگاران می گوید: این موضوع مساله ای نیست که بتوان راحت آن را پیش بینی کرد اما امیدواریم که دیگر رخ ندهد و امیدواریم که دیگر چنین طوفان هایی را نداشته باشیم.
همچنین سفیر عراق در ایران درباره ادعای رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست مبنی بر تسلط داعش بر مناطقی که کانون های گرد و غبار در آن قرار دارد، گفت: خیر، داعش فقط کنترل 10 درصد از اراضی عراق را در اختیار دارد.
به گزارش رهیاب، بررسی اظهارات ابتکار در 3 سال گذشته نشان از بی برنامگی این سازمان برای مقابله با گرد و خاک است ک حالا پس از کنایه های زیاد به مردم و مسئولان خوزستان، دست به دعا برده و امیدوار است این پدیده دیگر تکرار نشود.