جلسه شورای اداری خوزستان ظهر امروز با حضور رئیس جمهور، جمعی از وزرا، معاونین رئیس جمهور و مسئولان استانی برگزار شد.
به گزارش آسماری به نقل از رهیاب، جلسه شورای اداری خوزستان ظهر امروز با حضور رئیس جمهور، جمعی از وزرا، معاونین رئیس جمهور و مسئولان استانی برگزار شد. قرار بود این جلسه از ساعت 15 برگزار شود که با تأخیر 45 دقیقهای رئیس جمهور این برنامه از ساعت 15 و 45 دقیقه برگزار شد.
شرایط نشست شورای اداری استانداری خوزستان به اندازه ای امنیتی بود که از ورود موبایل، دوربین عکاسی و لپ تاپ خبرنگاران جلوگیری شد؛ شرایط به حدی از سوی نیروهای حفاظت رئیس جمهور امنیتی شد که مدیر روابط عمومی استانداری خوزستان به این شرایط معترض شد.
پس از اعتراض شهاب رزمی به این اوضاع، یکی از نیروهای حفاظت رئیس جمهوری گفت خبرنگاران گوشی های خود را تحویل بدهند و در ابتدای جلسه به آنها پس داده می شود.
در ابتدا استاندار خوزستان با ارائه پاورپونتی درباره ریزگردها گفت: 123 هزار هکتار از کانونهای گرد و غبار در اطراف اهواز قرار دارد. غلامرضا شریعتی افزود: 54 درصد از کانونهای گرد و غبار خوزستان در گذشته مرتع بودند.
فریدون حسنوند، رئیس کمیسیون انرژی مجلس هم در سخنانی خواستار تدوین طرحجامع آب کشور شد و ادامه داد: توقف پروژههای فاقد پیوست زیست محیطی باید از ملزومات این جلسه باشد و فریاد این روزهای خوزستان بر این است که مبادا ایران اسلامی دستخوش ناملایمات شود.
حجت الاسلام مجید ناصرینژاد، نماینده مردم شادگان نیز در ادامه جلسه گفت: آقای روحانی آمدی جانم به قربانت اما حالا چرا؟ شرایط امروز خوزستان معلول علتی به نام انتقال آب است و دولت باید درباره مصوبه محرمانه دبیر هیئت دولت توضیح دهد.
همایون یوسفی، نماینده مردم اهواز در مجلس سومین سخنران از مجمع نمایندگان استان بود. او گفت: گرد و غبار مشکل ساز برای خوزستان از کانونهای داخلی بلند میشود و شدت و غلظت این گرد و غبار بیش از گرد و غبار برخواسته از کانونهای خارجی است. کانونهای گرد و غبار خوزستان دو برابر سابق شده و در حدود 700 هزار یا 800 هزار هکتار شده و نهال کاری دردی را دوا نمیکند.
معصومه ابتکار، رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست نخستین سخنران دولتیها در این جلسه بود که با تکرار ادعاهای خود درباره آبگیری هورالعظیم حاشیه ساز شد. علی ساری نماینده مردم اهواز در واکنش و اعتراض به سخنان ابتکار گفت: چندین بار به شما گفتم که این دروغها را تکرار نکنید.
پس از ابتکار نوبت به حمید چیت چیان، وزیر نیرو رسید که با پیش کشیدن بحثهایی درباره تأمین آب خوزستان و نبود طرحی برای انتقال آب صدای نمایندگان را درآورد. جلیل مختار نماینده مردم آبادان و قاسم ساعدی، نماینده دشت آزادگان به سخنان چیت چیان اعتراض کردند و پس از آنها مجید ناصری نژاد جلسه را ترک کرد و گفت: جلسهای که در آن فقط دروغ گفته میشود، خوب نیست و نباید در آن نشست.
پس از اعتراض نمایندگان و به ویژه اعتراض علی ساری برخی از عکاسان اقدام به تصویر برداری کردند که تیم حفاظت از رئیس جمهور این تصاویر را از دوربینها حذف کرد.
حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان نیز به عنوان آخرین سخنران گفت: مشکلات مردم خوزستان مختص این استان نیست، همانطور که حادثه پلاسکو دل همه ملت را به درد آورد، این بحرانها در خوزستان برای همه مایه ناراحتی است و برای حل آنها باید همه ما دست به دست هم دهیم.
اشتباه حسن روحانی در اعلام تاریخ عملیات خیبر سبب خنده حضار شد که رئیس جمهور با خنده گفت شما این را درست کنید.
وی جناح بندیهای سیاسی و برخی از جر و بحثهای سیاسی را بخشی از اتفاقات جامعه دانست که سبب پویایی میشود. وی گفت: این جناح بندیها نباید وارد موضوعات اجتماعی ما شود و برای حل مشکلات باید عینک سیاست را کنار گذاشت.