رفته رفته به انتخابات آینده نزدیک میشویم و دولتیها با نگرانی از رأی تعیین کننده خوزستانیها به دنبال اقناع این مردم به انتخاب مجدد روحانی هستند.
به گزارش آسماری به نقل از رهیاب، گفتن از داراییهای خوزستان و نداری مردمانش تکرار مکررات است اما در روزگار انتخابات برخی از سیاسیون امیدوارند که با ادبیات منقلی و هیجانات ایجاد شده پس از آن آراء مردم را جذب کنند. رفته رفته به انتخابات آینده نزدیک میشویم و دولتیها با نگرانی از رأی تعیین کننده خوزستانیها به دنبال اقناع این مردم به انتخاب مجدد روحانی هستند.
مروری بر اظهارات اعضای کابینه دولت یازدهم راه را به مردم خوزستان نشان میدهد که آیا میشود به گفتمان تدبیر و امید حسن روحانی دل بست یا خیر؛ معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در پانزدهم اردیبهشت سال 94 گفته است: هیچ مسئولی نمیتواند قول برطرف شدن ریزگردها در چند سال آینده را بدهد و مردم باید با ریزگردها کنار بیایند.
رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست 13 تیر 95 نیز در صحن علنی مجلس حاضر شد و در توضیحاتی گفت: با بودجه فعلی مقابله با گرد و غبار 30 سال زمان میبرد و حداقل یک هزار میلیارد تومان برای کشت نهال و مالچ پاشی لازم است.
گرچه وعدههای دولت برای مقابله با گرد و غبار رنگ عمل به خود ندیدند اما مردم خوزستان هنوز منتظر وعدههای اقتصادی رئیس جمهور بودند تا اینکه حسن روحانی در نشست خبری خود آب پاکی را روی دست انها ریخت. حسن روحانی گفت: من حافظهام کم نیست،من میدانم چه گفتم،من گفتم در پایان 100 روز اعلام میکنمچهکار کردم. مگر مشکلات در 100 روز حل میشود؟ کسی این را میگوید که عقل نداشته باشد. مشکلات اقتصادی 100 سال دیگر هم حل نمیشود. یک دروغ بزرگی در برخی روزنامهها و سایتها پخش میشود که دروغ است. من کی گفتم مشکلات را صدروزه حل میکنم؟ من گفتم اگر در انتخابات موفق شوم، کارهایی که در صد روز حل کردم، اعلام میکنم. کسی که میگفت مشکلات را یکشبه حل میکنم، یکی دیگر بود، نه من.
اما مسئله سوم حادترین مشکلات عملکرد دولت در خوزستان، مسئله کارون است؛ دولتیها گرچه این ادعا را تکرار میکنند که آب خوزستان به غیر از مصارف آشامیدن منتقل نمیشود اما در نهان کارهایی میکنند که تعجب همگان را در پی دارد. آذرماه سال 95 نامه محرمان دولت با امضای دبیر هیئت دولت منتشر شد تا نشان دهد که دولتیها برای انتقال آب سرشاخههای کارون به اصفهان از طریق محرمانه در حال پیگیری کارها است.
دولتیها تا به امروز درباره این نامه واکنشی از خود نشان ندادند و حتی پاسخ سوال رئیس مجمع نمایندگان خوزستان را در جلسه شورای اداری اسفندماه 95 ندادند؛ ناصری نژاد در آن جلسه گفت در مجلس به رئیس جمهور گفتیم و قرار بود پیگیری کنند و در این باره اظهار نظر کنند و حالا هم از اعضای هیئت دولت میخواهم نسبت به این مصوبه محرمان واکنش نشان دهند.
اما با این حال دولت در خوزستان بنرهایی را با استفاده از هزینه بیت المال در نقاط مختف استان نصب کرده است؛ بنرهایی که دولت در آنها ادعای سرمایه گذاری 230 هزار میلیارد تومانی در استان را مطرح کرده است.
نگرانیها نسبت به عملکرد روحانی زمانی افزایش پیدا میکند که او در هفتم اسفند 95 در لنز دوربین نگاه کرد و این جمله را گفت: من به قولهایم عمل کردم و شرمنده مردم نیستم.
آیت الله فرحانی درباره نحوه تعامل دولتیها در برابر مصائب خوزستانیها میگوید: وزارت نفت، وزارت نیرو و وزارت جهاد کشاورزی باید بخاطر عملکرد خود در خوزستان از مردم عذرخواهی کنند اما میبینیم که رئیس جمهور به خوزستان آمد و مردم بدهکار او شدند.