شوراهای اسلامی شهر و روستا می توانند در جهت تقویت جامعه, افزایش مشارکت عمومی و نیزارتباط مستمر و نزدیکی هر چه بیشتر مسئولین و مردم نقشی شایسته و اثر گذار ایفا کنند .
امروز نهم اردیبهشت ماه سالروز فرمان تشکیل شورای اسلامی شهر و روستا را به اعضای شورای شهر تبریک عرض می نمایم.
نهال نوپای مردم سالاری مسیری پر پیچ و خم را پیمود و این گونه که پیداست همچنان از گزندها و خطرات مسیر مصون نیست,مردم سالاری ابزار و لوازمی دارد که گاه شاهد بوده ایم قانون گذاران و دستگاههای اجرایی در تدارک آن به گونه ای که شایسته بود عمل نکرده اند .
شوراهای اسلامی شهر و روستا می توانند در جهت تقویت جامعه, افزایش مشارکت عمومی و نیزارتباط مستمر و نزدیکی هر چه بیشتر مسئولین و مردم نقشی شایسته و اثر گذار ایفا کنند .
پررنگ تر شدن و نقش آفرینی شوراها ، بی تردید موجب افزایش امید و اعتماد در جامعه می شود. در تشریح عملکرد شوراهای شهر و روستا دردوره های گذشته برای رسیدن شوراها به اهداف ذکر شده در قانون اساسی باید تصمیم گیری ومدیریت تمامی خدمات شهری به شوراها واگذار شود و از دلایل عدم رضایت شهروندان از عملکرد شوراها با توجه به چهره و مبلمان شهری به عدم هماهنگی بین دستگاههای خدماتی است که با وجود تلاش بی وقفه متاسفانه مردم شاهد چاله چوله های سطح شهر و روستاها می باشند و در حال حاضر شوراهای شهر تنها شهرداریها را مدیریت می کنند و حقیقت شورای شهر نبوده و شورای شهرداری هستند که این موضوع شوراها را از هدف اصلی خود دور کرده است.
اصلاح قانون شوراها برای رسیدن شورا به جایگاه واقعی خود و نظام مند کردن ورود افراد به شوراهای شهر وروستا برای کار آمدتر کردن شوراها ضروری است که متاسفانه در بعضی از شهرها ازجمله شهر ما)مسجدسلیمان) تناسبی در تخصص اعضای شوراها وجود ندارد و کرسی های شورا را باید متخصصان خلف به خود اختصاص دهند ،یکی از ویژگیهای کم نظیر شهرداری آن است که شهرداری در ویترین قرار دارد و مردم هر ساعت و هر روز تاثیر آن را در زندگی خود مشاهده کرده و درباره شهرداری و شورای شهر قضاوت می کنند.