امام جمعه موقت اهواز گفت: اگر دستگاههای مسئول در حوزه فرهنگی به موقع و با تدبیر عمل میکردند، فرمان آتش به اختیار صادر نمیشد اما صدور این فرمان به معنی وجود اختلال در فرماندهی فرهنگی است.
به گزارش آسماری,آیت الله محسن حیدری در گفتگو با خبرنگار رهیاب با تبیین معنی اصطلاح آتش به اختیار اظهار داشت: در عملیاتهای نظامی سربازان و افسران گوش به دستور فرمانده خود هستند و از خود اختیاری ندارند اما در برخی از مواقع فرمانده دچار مشکل میشود، خیانت میکند و یا از صدور پیام به موقع غفلت میکند در این مواقع سربازان و افسران باید قدرت تصمیم گیری داشته باشند.
وی افزود: دفاع از میهن در ان شرایط یک حجت شرعی، عقلی و قانونی است و برای همین سربازان و افسران باید بدون انتظار اشتباه در مقابله با دشمن بایستند. مقام معظم رهبری با تبیین مشکلات فرهنگی و غفلت دستگاههای فرهنگی در تشخیص اولویتها از این اصطلاح نظامی استفاده کردند.
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه غفلت، بی تدبیری و کمکاری دستگاههای فرهنگی نباید دلیل کمکاری نیروهای مومن و انقلابی شود، گفت: در جنگ نرم با دشمن نباید به خاطر انتظار صدور پیام از سوی فرماندهی، ایستادگی را عقب بندازیم و نیروهای فرهنگی ما باید قدرت تشخیص این موضوع را داشته باشند.
وی با غلط خواندن تفسیرها و برداشتهای دشمنان درباره معنی اتش به اختیار بیان کرد: مقام معظم رهبری در صف اول مقابله با هرج و مرج و بی قانونی هستند و حتی در دوره ولنگاری فرهنگی در دوران دولت اصلاحات اجازه تدوروی و بی نظمی را ندادند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با انتقاد از کم کاری دستگاههای فرهنگی عنوان کرد: اگر دستگاههای مسئول در حوزه فرهنگی به موقع و با تدبیر عمل میکردند، فرمان آتش به اختیار صادر نمیشد اما صدور این فرمان به معنی وجود اختلال در فرماندهی فرهنگی است.