هفته فرهنگی خوزستان در حالی برگزار شد که کم کاریها نه در حوزه معرفی بلکه در حوزه تأمین زیرساختهای سرمایه گذاری است.
به گزارش آسماری به نقل از رهیاب، می زنیم و می رقصیم، دو نفر هم قلیه بپزند و دیگران بساط قهوه، کلوچه، خرما، سیاه چادر و صنایع دستی را پهن کنند؛ تا یادم نرفته بگویید که یک گروه مشترک تئاتر عرب و بختیاری هم برای مردم "شو" برگزار کنند.
همه جشن ها و جشنواره های خوزستان در این مطالب بالا خلاصه شده اند و مسئولان برای انعکاس فرهنگ استان و جذب سرمایه گذار این برنامه ها را هر سال تکرار می کنند و نتیجه هم مانند همیشه تکرار و تکرار می شود.
اینکه هر کجا برویم و گروه های تئاتر رقص عربی و بختیاری را با خود می بریم، که چه اتفاقی رخ دهد؟ که شهروندان دور آنها جمع شوند و مدیران ما به صف شوند و بگویند برنامه برگزار شده از نظر محتوایی خیلی با کیفیت بود؟
هفته فرهنگی خوزستان در تهران برگزار شد، با حمایت مالی منطقه آزاد اروند و دیگر سازمان های ثروتمند استان. چند صد نفر هم در قالب خبرنگار و فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی عازم پایتخت شدند، خب، قرار است چه اتفاقی بیفتد؟
استاندار خوزستان می گوید: برگزاری هفته فرهنگی خوزستان برای معرفی توانمندی های نهفته خوزستان است!.
چه خوش خیالیم اگر فکر کنیم سرمایه گذار خارجی و داخلی بخاطر دلقک بازی چند نفر پول و سرمایه خود را خرج خوزستان کند. چهره خوزستان در خبرها همیشه مایوس کننده است؛ رتبه نخست افزایش تصادفات، رتبه نخست مرگ بیماران تصادفی در بیمارستان ها، رتبه نخست غرق شدگی، ریزگردها، باران های آلوده، آلودگی های نفتی و صنعتی، رتبه نخست حریق جنگل ها و مراتع، خشک شدن تالاب ها، سرریز زهاب ها و فاضلاب ها در منابع آبی استان، تاخیر در فرآیند اعطای مجوز سرمایه گذاری به دلیل موانع مختلف و قومیت گرایی و سهم خواهی بخشی از بزرگ ترین مشکلات و موانع خوزستان در راه معرفی توانمندی ها است.
اینکه جشنواره ای برای معرفی فرهنگ خوزستان برگزار شود، کار پسندیده ای است اما نخستین سوال این است که این استان از ظرفیت آثار ثبت جهانی شده چه استفاده ای برده است؟
سرمایه گذار قبل از دیدن رقص اقوام خوزستانی در برج میلاد و برگزاری شو، به اقدامات مسئولان در حوزه های اقتصادی، زیرساختی و بانکی می نگرد و پس از آن حمایت دولت از بخش خصوصی را می سنجد.
برگزاری هفته فرهنگی خوزستان به خودی خود کار مفرح و خوبی است که بخشی از پول های موجود در استان را صرف کارهای سطحی می کند اما سوال اینجا است که چرا استان خوزستان نتوانسته از 200 فرصت سرمایه گذاری احصا شده بهره ای ببرد؟
ظرفیت های دینی و تاریخی خوزستان مانند اربعین حسینی وجنگ با استعمار در دوره های مختلف در کجای قصه هفته فرهنگی خوزستان نوشته شده اند؟ موضوعاتی مانند دفاع مقدس و دروازه تشیع ایران که دو موضوع هویتی و فرهنگی این استان هستند، جایی در هفته فرهنگی خوزستان دارند؟
به گزارش رهیاب، برگزاری جشنواره فرهنگی خوزستان در تهران از جمله کارهای سطحی است که پول زیادی صرف اجرای آن شد و نتیجه مورد نظر حاصل نمیشود و بهتر است مسئولان استان درباره هزینههای اجرای این طرح را به طور شفاف اعلام کنند تا مردم بدانند که هفته فرهنگی نشان ولخرجی و ناکارآمدی است یا از نمونه کارهای مفید!.