1403/10/07 23:24


1051
تاریخ انتشار: 1394/05/29 17:39
تلنگری به متولیان امور فرهنگی مسجدسلیمان
معمولا وارد هر شهر یا روستایی که می شویم تصاویری از شهدای آن شهر در خیابان ها نصب شده و کوچه ها و خیابان های شهرشان را به نام شهدا نامگذاری می کنند تا هم فضای شهر را به نام شهدا مزین کنند و هم از این طریق شهدای شهر خود را معرفی کنند.

به گزارش آسماری نیوز  مردم مسجدسلیمان در دوران هشت سال دفاع مقدس پا به پای مردم سایر نقاط کشور در مقابل حمله دشمن ایستادگی کردند و شهر مسجدسلیمان  بارها مورد هجوم حملات هوایی دشمن قرار گرفت.

حملات هوایی و موشکی دشمن بعثی از یک سو و حضور داوطلبانه مردم مسجدسلیمان در خط مقدم  از سوی دیگر شهادت بیش از هزار نفر از مردم مسجدسلیمان را رقم زد  و سند افتخاری برای مردم مسجدسلیمان به ثبت رسید .

 

امروز پس از گذشت چندین سال  از پایان هشت سال دفاع مقدس و برگزاری دهها و شاید هم صدها یادواره شهید برای شهدای شهرمان  باز هم هنگام ورود به مسجدسلیمان  رنگ و بویی از شهید و شهادت  دیده نمی شود و گویی این شهر حتی یک شهید هم در راه انقلاب تقدیم نکرده است .

 

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و از فرماندهان هشت سال دفاع مقدس  در وصف شهدای مسجدسلیمان  می گوید :  در دوران دفاع مقدس هرچند که تمام ملت ایران و تمام اقوام در حفظ سرزمین های ایران اسلامی نقش داشته اند اما هرکدام فداکاری های خاص خود را به نمایش گذاشتند.

 

مردم مسجدسلیمان از خط مقدم تا خانه های خویش را سنگر دفاع از وطن و انقلاب ساختند. فرزندانشان در جبهه های رزمی و خودشان در شهر در تقابل بمباران و موشک باران مقاومت می کردند. از رزمندگی گرفته تا فرماندهی و از پشتیبانی و حمایت گرفته تا حضور جانانه در دفاع مقدس خاطرات و آثار بیاد ماندنی از خود بجا نهادند.

 

غیرت و روحیه سلحشوری و شعور سیاسی مردم مسجدسلیمان آنها را یکپارچه به صحنه نبرد با دشمنان ایران و اسلام کشاند. شهدای عزیز آنان از زن و مرد و کودک و پیر  از سپاهی و بسیجی و ارتشی و عشایر سند زنده این حماسه شهر مردان شجاع ایران است. شهدای مسجدسلیمان بزرگان و آزادگانی هستند که حاضر نشدند توهین و تحقیر دشمن را بپذیرند و نظاره گر آن باشند. آنها شجاعانه قیام کردند و برای همیشه دشمن را سر افکنده و خار و ذلیل از کشور خود بیرون راندند .

 

معمولا وارد هر شهر یا روستایی که می شویم تصاویری از شهدای آن شهر در خیابان ها نصب شده و کوچه ها و خیابان های شهرشان را به نام شهدا نامگذاری می کنند تا هم فضای شهر را به نام شهدا  مزین کنند و هم از این طریق شهدای شهر خود را معرفی کنند.

در مسجدسلیمان متاسفانه اینگونه نیست  ,  در شهری که بیش از هزار شهید را در راه انقلاب و ایران اسلامی  تقدیم کرده هیچ نام و نشانی از شهدا در شهر دیده نمی شود که واقعا جای بسی تاسف است .

 

علیرضا شیخ رباط رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مسجدسلیمان در این رابطه به خبرنگار آسماری نیوز می گوید : مسجدسلیمان تنها شهر ایران است که هیچ  رنگ و بویی از شهدا در خیابان هایش وجود ندارد.

 

شیخ رباط با اشاره به این موضوع که کوچه ها  و محلات مسجدسلیمان فاقد نام هستند اظهار داشت : : کوچه ها و محلات مختلف مسجدسلیمان  فاقد نام بوده و برای نامگذاری به نام شهدای مسجدسلیمان مناسب هستند .

 

وی ادامه داد : برای نامگذاری کوچه ها و خیابان های مسجدسلیمان به نام شهدا مکاتباتی را با شورای شهر انجام داده ام و نام شهدا را در اختیارشان قرار دادم و قرار بر این شد تا این موضوع در کمیسیون فرهنگی شورای شهر پیگیری شود.

 

شیخ رباط اضافه کرد : متاسفانه تا  امروز که بیش از چهار ماه از این مکاتبات گذشته هیچ گونه کار عملی از سوی شورا یا شهرداری مسجدسلیمان جهت استفاده از نام شهدا و نامگذاری کوچه ها و خیابان ها انجام نشده است .

 

وی تاکید کرد : جای تاسف دارد که چندین کیلومتر بلوار در مسجدسلیمان داریم اما دریغ از   یک نام یا یک تصویر از شهدای مسجدسلیمان که در این بلوار قرار داشته باشد .

 

مسعود شهبازی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان در جمع خبرنگاران  با انتقاد از عدم توجه متولیان فرهنگی مسجدسلیمان به شهدای این شهر  گفت :  وارد هر شهری که می شویم  با تمثال مبارک شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس مواجه می شویم اما متاسفانه از میدان دانشگاه مسجدسلیمان تا انتهای شهر حتی یک عکس از شهدای مسجدسلیمان وجود ندارد , حداقل کار برای این عزیزان این است که خیابانها و محیط های فرهنگی شهرمان را به تمثال و تصاویر این عزیزان مزین کنیم.

 

امیدواریم متولیان امور فرهنگی مسجدسلیمان و در راس آنها کمیسیون فرهنگی شورای شهر نگاه خود را نسبت به مسائل فرهنگی  تغییر داده و اقدامی عملی در جهت  معرفی شهدای مسجدسلیمان   که  موضوع مهم فرهنگی -اجتماعی است  انجام دهند.