1403/10/06 17:30


113283
تاریخ انتشار: 1396/09/22 09:56
با حضور معاون اول رییس جمهور
دكتر جهانگيري اظهار داشت: امروز بخش خصوصي و بخش غيردولتي و عمومي با اميد به صحنه آمده اند و بايد شرايطي بوجود آوريم كه منابع خارجي نيز براي وسعت بخشيدن به كار وارد كشور شود.

به گزارش آسماری,در دومین روز از سفر معاون اول رئیس جمهور به استان خوزستان کارخانه آلومینیوم کاوه خوزستان در منطقه انرژی زیلایی مسجدسلیمان، با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور,وزیر کار و رفاه اجتماعی,وزیر صنعت و معدن, استاندار خوزستان و نماینده مسجدسلیمان در مجلس شورای اسلامی به بهره برداری رسید.

 

معاون اول رييس جمهور در این آئین طی سخنانی با تاكيد بر اينكه حركت توسعه صنعتي كشور سرعت خوبي پيدا كرده است، گفت: خوشبختانه اين توسعه صنعتي تنها مختص به نقاطي محدود نيست بلكه در سرتا سر كشور طرح هاي عمراني و صنعتي در حال اجرا است تا توازن در كل كشور ايجاد شود.

 

دكتر اسحاق جهانگيري پس از افتتاح كارخانه آلومينيوم كاوه خوزستان با اشاره به اينكه در گذشته اگر طرح هاي بزرگي نظير فولاد شادگان، اروند و يا كارخانه آلومينيوم افتتاح مي شد بعنوان يكي از كارهاي مهم صنعتي كشور به حساب مي آمد، گفت: خوشبختانه امروز بخش خصوصي و دولتي در زمينه سرمايه گذاري در رشته هاي خوب اقتصادي فعال شده است.

 

وي ادامه داد: در گذشته طرح هاي فولاد با اين وسعت را فقط دولت انجام مي داد اما امروز در اين كارخانه ها دولت سرمايه گذاري خاصي نداردو اين يعني همان اجراي سياست هاي اصل ۴۴ كه توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شد.

 

معاون اول رييس جمهور با تاكيد بر اينكه دولت نبايد با بخش خصوصي رقابت كند گفت: دولت بايد سازوكار و ميدان رقابت صحيح ميان بخش خصوصي را طراحي كند تا همه ظرفيت ها براي به حركت درآمدن اقتصاد كشور به ميدان بيايد.

 

دكتر جهانگيري اظهار داشت: امروز بخش خصوصي و بخش غيردولتي و عمومي با اميد به صحنه آمده اند و بايد شرايطي بوجود آوريم كه منابع خارجي نيز براي وسعت بخشيدن به كار وارد كشور شود.

 

معاون اول رييس جمهور با بيان اينكه وقتي براي اجراي دو طرح صنعتي ۴ ميليارد دلار منابع وارد كشور مي شود قطعا اين سرمايه گذاري ها مي تواند بخش ها و مناطق مختلف كشور را متحول كند.

 

 

وي تصريح كرد: دولت بايد با دنيا تعامل و گفتگو داشته باشد تا شرايط براي صادرات و فروش كالا واردات و فناوري هاي نوين و جذب منابع مالي به منظور اشتغال و توسعه فراهم شود.

 

دكتر جهانگيري درادامه با قدرداني از بنياد مستضعفان كه در بخش هاي مختلف صنعتي و كشاورزي و نيز خدمت رساني به مردم مناطق محروم طرح هاي خوبي در دست اجرا دارد، گفت: در هيچ كجاي دنيا نهادهاي غيردولتي عمومي سركوب نمي شود، بايد كاري كنيم كه شركت هاي سرمايه گذاري متعلق به نهادهاي عمومي منابع خود را براي توسعه به كشور آورند.

 

معاون اول رييس جمهور با اشاره به اينكه مسجد سليمان شهر بزرگ و قابل اعتنايي كه داراي امكانات زيرساختي و صنعتي مبدل شده گفت:بايد كاري كنيم كه توازن در كل كشور ايجاد شود ، مشكلات همه جاي كشور حل شود و توسعه بيش از پيش فراهم آيد.

 

وي با اشاره به تخصيص ۱۲ هزار ميليارد تومان براي توسعه و اشتغال در روستاها گفت: اگر بخش خصوصي واقعي به صحنه بيايد اين تسهيلات موجب رونق و اشتغال در كشور خواهد شد.

 

دكتر جهانگيري آلومينيوم را از صنايع مهم كشور برشمرد و گفت: راه اندازي صنعت آلومينيوم در اصفهان و اراك باعث شد كه استان هاي اصفهان و مركزي صنعتي شوند.

 

مهندس سید محمد اتابک مدیرعامل شرکت هلدینگ کاوه پارس نیز در سخنانی اظهار کرد: امیدوارم راه اندازی این کارخانه در شهر اولین ها برای منطقه نویدی باشد به آغاز دوباره صنعتی  شدن و اولین شدن دوباره این منطقه .

 وی ادامه داد: همگان توجه داشته باشید میزان اشتغال در کارخانه آلومینیوم محدود است و آنچه ایجاد اشتغال خواهد کرد صنایع پایین دستی این کارخانه است که توسط بنیاد مستضعفان در احداث این کارخانه با کمک های شایان دولت و استاندار انجام شده است .

اتابک ادامه داد: بنیاد هم اگر کاری انجام بدهد حتما با هماهنگی دولت با هدف  اشتغالزایی و رفع محرومیت زدایی منطقه بوده است که بخشی از آن عملیاتی شده است.

 

به گزارش آسماری,کار ساخت کارخانه آلومینیوم مسجد سلیمان از سال 94 آغاز شد که در گام نخست که امروز به بهره برداری رسید پروفیل تبدیل به محصولات آلومینیومی می‌ شود و گام دوم شامل تبدیل شمش به پروفیل است که در آینده ای نزدیک با تامین نیازهای خارجی کار ساخت آن شروع خواهد شد.

 

این کارخانه با سرمایه ‌گذاری سه هزار و 631 میلیارد ریال و اشتغالزایی 86 نفر به صورت مستقیم در شهرستان مسجدسلیمان افتتاح شد و ظرفیت تولید 11 هزار تن انواع پروفیل آلومینیوم شامل مقاطع ساختمانی، صنعتی، عمومی و آلیاژی تا مقطع 500 میلیمتر را دارد.

 

این پروژه در زمینی به مساحت 80 هکتار و سرمایه گذاری سه هزار و 630 میلیارد ریال و ایجاد اشتغال 129 شغل مستقیم و 520 شغل غیرمستقیم در گام نخست توسط بنیاد مستضعفان احداث شده است.

 

تولید و عرضه انواع محصولات آلومینیوم با استفاده از فناوری روز در داخل و خارج کشور، از اهداف راه اندازی این کارخانه در مسجد سلیمان عنوان شده است.