1403/10/05 18:03


123417
تاریخ انتشار: 1397/02/31 19:19
با حضور دکتر محسن رضایی و استاندار خوزستان
عملیات نصب تجهیز فوق سنگین رآکتور آمونیاک از فاز یک‌ پروژه (اوره و آمونیاک) شرکت پتروشیمی مسجد سلیمان با حضور محسن رضایی دبیر تشخیص مصلحت نظام انجام شد.

 

 

به گزارش آسماری,عملیات نصب تجهیز فوق سنگین رآکتور آمونیاک از فاز یک‌ پروژه (اوره و آمونیاک) شرکت صنایع پتروشیمی مسجد سلیمان عصر امروز با حضور دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام,دکتر شریعتی استاندار خوزستان,مهندس ظاهری نماینده مسجدسلیمان,دکتر داوودی مدیرعامل پتروشیمی و جمعی از مسئولین شهرستان انجام شد.

 

دکتر داودی طی سخنانی در جمع خبرنگاران گفت:در حال حاضر 2500 نفر بصورت مستقیم در پروژه پتروشیمی مسجدسلیمان شاغل هستند و حدود 2 هزار نفر هم در اقصی نقاط کشور مشغول ساخت تجهیزات برای این پروژه هستند و می توانیم بگوییم هم اکنون بیش از 4 هزار نفر در کل کشور مشغول کار و فعالیت برای پروژه پتروشیمی مسجدسلیمان هستند.

 

وی افزود:این پروژه  حاصل تلاش و پیگیری های چندین ساله دکتر محسن رضایی است که طی سه سال اخیر روند اجرای آن سرعت چشمگیری پیدا کرده است که حاصل تلاشهای استاندار فعال خوزستان است که تاکنون چندین نوبت از روند اجرای پروژه بازدید کرده اند و همیشه گره گشای کار بوده اند و همچنین مهندس ظاهری نماینده شهرستان که به طور جد پیگیر مسائل ما بودند و حجت الاسلام امینی .امام جمعه شهرستان که در بسیاری ازخطبه های نماز جمعه از این پروژه حمایت کردند و به ما دلگرمی دادند.

 

داودی با اشاره به اهمیت تامین امنیت برای سرمایه گذار تصریح کرد:بحث امنیت برای سرمایه گذار بسیار مهم و حائز اهمیت است و لذا از امنیت پایداری که در منطقه توسط فرماندار و مجموعه شورای تامین شهرستان و دستگاه های قضایی,امنیتی و انتظامی برای این پروژه تامین شده است تشکر می کنیم.

 

وی تاکید کرد:هدف اصلی ما احداث پروژه پتروپالایش در منطقه زیلایی است و با قاطعیت اعلام می کنیم که ایجاد 10 هزار شعل مستقیم در این منطقه امکان پذیر است .

به گزارش آسماری,این پروژه تا کنون 75 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و با افتتاح آن 2 هزار و 500 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم ایجاد شغل می کند.

به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان برای اجرای این طرح تا کنون بیش از 20 هزار تن تجهیزات پتروشیمی نصب شده که شامل یک طرح آمونیاک به ظرفیت 2 هزارو 50 تن و اوره به ظرفیت سه هزارو 250 تن است.

بودجه این پروژه به مبلغ چهار میلیارد یوان از محل خط اعتباری ایران و چین تامین شده است و تا اواسط سال 98 به صورت کامل به بهره برداری می رسد.

این پروژه در 2 فاز اجرا شده که فاز نخست آن با اعتبار 2 میلیارد دلار در حال اجراست.