1403/10/18 21:50


1433
تاریخ انتشار: 1394/09/25 12:29
مدیر پژوهش سرای شهید علیمردان خان بختیاری :
فروتن کاظمی گفت : هم اکنون این پژوهش سرا 150 دانش آموز عضو دارد و بیشترین استقبال مربوط به رشته های شیمی و ریاضی است .

به گزارش آسماری , پژوهش سرای شهید علیمردان خان بختیاری در سال تحصیلی 94-93 فعالیت خود را در مدرسه راهنمایی شهید بهنام محمدی مسجدسلیمان آغاز کرد .

 فروتن کاظمی مدیر این پژوهش سرای دانش آموزی در گفتگو با خبرنگار ما گفت : پژوهش سرای شهید علیمردان خان بختیاری .مهر ماه سال گذشته با حداقل امکانات و تجهیزات اولیه و خیلی دیرتر از سایر پژوهش سراهای استان فعالیت خود را آغاز کرد  .

وی افزود :  اواخر دی ماه سال گذشته  با جمع آوری برخی تجهیزات از  دیگر مدارس و اداره آموزش و پرورش شهرستان تا حدودی پژوهش سرای مسجدسلیمان  شکل گرفت  .

 

کاظمی ادامه داد : طی یکسال گذشته بیشتر فعالیت ما در زمینه معرفی اهداف و برنامه های پژوهش سرا به معلمان ,دانش آموزان و خانواده ها بوده  و با تبلیغاتی که انجام شد اولین کلاس ما در رشته رباتیک با 6 نفر دانش آموز دایر شد  که با استقبال خوبی که از سوی دانش آموزان صورت گرفت در فصل تابستان  هم دو ترم کلاس آموزشی رباتیک در پژوهشسرا برگزار شد .

 

وی گفت : هم اکنون این پژوهشسرا  150  دانش آموز عضو  دارد   و بیشترین استقبال  مربوط به رشته های شیمی و ریاضی است  .

 

وی اظهار داشت : در مدت کوتاه  فعالیت  پژوهش سرا تاکنون  12 جلسه کلاس های آموزشی برای رشته ها مختلف  از جمله زبان خارجه , فیزیک, شیمی, ریاضی , مسابقات رول پلی و....  برای دانش آموزان مقاطع مختلف در سطح شهرستان برگزار شده است.

 

مدیر پژوهش سرای شهید علیمردان خان بختیاری با بیان اینکه امکانات پژوهش سرا خیلی محدود است گفت : علیرغم درخواست های مکرر برخی مدارس برای بازدید و استفاده دانش آموزان از این  پژوهش سرا متاسفانه بدلیل کمبود امکانات و تجهیزات مورد نیاز موفق به قبول این درخواست ها نبوده ایم ,گرچه نسبت به سال گذشته پیشرفت های خوبی در زمینه تجهیز پژوهش سرا داشتیم اما همچنان با کمبود امکانات و محدودیت مکانی مواجه هستیم .

 

وی تاکید کرد : با توجه به شناسایی دانش آموزان  مستعد و علاقه مند طی یکسال گذشته قطعا اگر امکانات و تجهیزات مورد نیاز را در اختیار این دانش آموزان قرار دهیم می توانند در سطح ملی و بین مللی افتخار کسب کنند .

 

وی با بیان اینکه فناوری نانو رشته علمی جدید بوده و علاقه مندان زیادی دارد افزود : بزودی کلاس ضمن خدمت فناوری نانو برای معلمان رشته های شیمی ,فیزیک ,زیست شناسی ,زمین شناسی و فناوری اطلاعات با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی مسجدسلیمان برگزار خواهیم کرد .

 

کاظمی با باین اینکه آموزش و پرورش با مشکلات مالی مواجه است افزود : سال گذشته بمنظور همکاری در تجهیز پژوهش سرا درخواستی را به برخی ادارات شهرستان ارسال کردیم که متاسفانه همکاری قابل قبولی با ما نداشتند . متاسفانه برخی ادارت بدهی خود را به آموزش و پرورش هم پرداخت نمی کنند تا بتوانیم تا حدودی این کمبود ها را برطرف کنیم .  

 

کاظمی گفت : کمبود معلم برای دانش آموزان یکی از مهم ترین دغدغه های ماست و در حال حاضر با کمبود دبیر فیزیک در شهرستان مواجه هستیم .

 

وی خواستار همکاری بیش از پیش مدارس با پژوهش سرا شد و تصریح کرد : متاسفانه برخی مدارس شهرستان تاکنون رابط خود را به پژوهش سرا معرفی نکرده اند. با همکاری رابط مدرسه و پژوهش سرا براحتی می توانیم دانش آموزان مستعد در مدارس را شناسایی و برای تقویت این استعدادها برنامه ریزی کنیم .

 

کاظمی در پاسخ به این پرسش که پژوهش سرای مسجدسلیمان چه رتبه ای در استان دارد گفت :  هم اکنون حدود 30 پژوهش سرا در کل استان فعال هستند و پژوهش سرای مسجدسلیمان از لحاظ بیشترین ساعات برگزاری کلاس های آموزشی  در رتبه سوم استان خوزستان قرار دارد .

 

وی اظهار امیدواری کرد که با همکاری و حمایت های همه مسئولین شهرستان جهت تکمیل و تجهیز این پژوهش سرا می توانیم استعداد و توانایی های دانش آموزان و آینده سازان شهرمان را در سطوح بالای  ملی و بین المللی معرفی کنیم .