1403/10/21 16:51


1842
تاریخ انتشار: 1395/01/16 10:15
گزارش:
فیلم سینمایی بادیگارد هجدهمین فیلم سینمایی ابراهیم حاتمی‌کیا است. فیلم تازه ابراهیم حاتمی‌کیا درباره بادیگاردی است به نام "حیدر" که وظیفه حفاظت از مسئولان بلندپایه کشور را برعهده دارد.

به گزارش آسماری به نقل از  رهیاب، ابراهیم حاتمی‌کیا  وقتی قرار است پشت دوربین قرار بگیرد نمی‌توان اخبارش را رصد نکرد حتی اگر قرار باشد از کانال رسمی اخبار منتشر شود. او این قدر برای هنر انقلاب ارزرشمند است و  به قدری اخبارش توسط مخاطبین دنبال می‌شود که نمی‌توان اخبارش را محدود به کانال های رسمی کرد.

سینمای دفاع مقدس با نام ابراهیم حاتمی‌کیا گره خورده است. آثاری که از دهه‌ی 60 و 70 تا به امروز از او دیده‌ایم، سینمای دفاع مقدس را تعریف می‌کنند و فیلم «چ» هم برگ زرینی بود در کارنامه‌ی ۳۰ سال فعالیت هنری او. 

بادیگارد اما رویکرد متفاوتی را پیش گرفته است؛ فیلم با وجود اینکه هرچه از حاتمی‌کیا می‌شناسیم در خود دارد (جنگ، جبهه، شهادت، ایثار)، همه‌ی این مفاهیم را در قالبی مدرن می‌ریزد و سعی می‌کند با قهرمان‌سازی، درگیری‌های عقیدتی یک محافظ شخصیت‌های بلندمرتبه را با جامعه، با اطرافیانش و با باورهای صادقانه خودش به تصویر بکشد.

در این فیلم یک شاخصه همانند دیگر فیلم‌های حاتمی کیا اعیان است، او ولایتمداری خود را با زبانی زیبا در فیلم ترسیم می‌کند. در حقیقت ولایت برای این فیلمساز تقدسی خاص دارد که همیشه به آن اشاره می‌کند.

خلاصه از "بادیگارد"
فیلم سینمایی بادیگارد هجدهمین فیلم سینمایی ابراهیم حاتمی‌کیا است. فیلم تازه ابراهیم حاتمی‌کیا درباره بادیگاردی است به نام "حیدر" که وظیفه حفاظت از مسئولان بلندپایه کشور را برعهده دارد. حیدر شخصیت آرمان‌گرایی است که مسائلی را در کارش می‌بیند و این مسائل او را نسبت به کارش دچار تضاد و شک و تردید می‌کند. 


مریلا زارعی نقش همسر حیدر را به عهده دارد؛ همسری که حیدر را عاشقانه دوست دارد و گفته می‌شود حاتمی‌کیا رابطه‌ای از جنس رابطه حاج‌کاظم و فاطمه در "آژانس شیشه‌ای” را این بار بین حیدر و همسرش بازسازی کرده. 

حیدر اما در داخل خانواده و از طرف دخترش دائماً درباره ارتباط وظیفه و آرمان‌هایش مورد سؤال است. داستان اما از جائی آغاز می‌شود که اتفاقی برای یکی از مسئولان بلندپایه با بازی محمود عزیزی می‌افتد و این اتفاق مشکلاتی را برای حیدر به دنبال دارد. همه این اتفاقات حیدر را ساکت‌تر و تضادها و بحران‌های درونی‌اش را بیش‌تر می‌کند. حیدر نهایتاً به عنوان محافظ یک دانشمند هسته‌ای تعیین می‌شود و قرار است از او در مقابل ترور احتمالی محافظت کند. صدور پروانه ساخت فیلم در ۲۳ اردیبهشت ۹۴ ، شروع فیلمبرداری در دهم تیرماه ۹۴ و پایان فیلمبرداری در دوم مهر ۹۴ بوده است.

فیلم «بادیگارد» که پخش آن را فیلمیران برعهده دارد به سرگروهی استقلال از 26 اسفند در سینمای های سراسر کشور اکران خود را آغاز کرده است.

فروش میلیاردی اثر حاتمی کیا در نوروز
با توجه به اقبال خوب مخاطبان از فیلم های سینمایی در ایام تعطیلات نوروز  همه فیلم های اکران نوروزی مورد توجه علاقمندان به سینما قرار گرفته و نسبت به سال گذشته فروش قابل توجهی را برای هریک از فیلم ها شاهد هستیم.

امیر قطبی مدیر پخش دفتر فیلمیران درباره فروش دو فیلمی که توسط این دفتر پخش می شود گفت: شب گذشته تمام فیلم های سینمایی در سانس فوق العاده به نمایش درآمدند و اکثر سالن ها تا ساعت 3 بامداد نمایش فیلم داشتند. 

قطبی افزود: فیلم سینمایی بادیگارد به فروش 2 میلیارد و 120 میلیون تومان در تهران و شهرستان دست یافت که سهم تهران فیلم 1 میلیارد و 520 میلیون تومان و در شهرستان به فروش 600 میلیون تومان رسید .

وزیر رفاه: با بغض به وجد آمدم

اما بعضی از شخصیت های کشوری و لشکری با دیدن این فیلم در موردش اظهارنظر کردند. علی ربیعی وزیر کار و امور اجتماعی پس از تماشای فیلم «بادیگارد» ابراهیم حاتمی‌کیا در پیام تلگرامی به او نوشته بود: سلام باردیگر از روایت قصه‌های فراموش شده، با بغض به وجد آمدم. زنده و سرافراز باشی. وزیر بهداشت نیز روز گذشته به تماشای فیلم «بادیگارد» ابراهیم حاتمی‌کیا رفته بود.

ضرغامی: حاج حیدر سینمای ایران، ابراهیم حاتمی کیاست

عزت الله ضرغامی رئیس سابق رسانه ملی در صفحه شخصی اینستاگرامش درباره آخرین اثر سینمایی ابراهیم حاتمی کیا نوشت: در این شب ها، فیلم سینمایی "بادیگارد" را در سینما استقلال دیدم و از آقای حاتمی کیا تشکر کردم. مدتی قبل پست "حفاظت" را در صفحه ی اینستاگرام گذاشته و مدعی شده بودم که امروز خطر ترور سیاسیون و مسئولان اجرائی کشور موضوعیت ندارد و خوب است آنان، تشریفات حفاظتی را کنار بگذارند و قدری به میان مردم بیایند. با موارد خاص و استثنائی هم کاری ندارم.
این نظریه، دستمایه ی فیلمی خوش ساخت قرار گرفته و در کنار آن به نیروهای فداکار، گمنام و وفادار به انقلاب هم ادای دین شده است... امروز، حاج حیدر سینمای ایران، ابراهیم حاتمی کیاست. استاد حاتمی کیا !

دریادار فدوی: یک فیلم ارزنده بود

دریادار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه در حاشیه مراسم ختم والده سردار سلامی جانشین فرمانده کل سپاه که عصر امروز در مسجد امام خمینی(ره) شهرک محلاتی تهران برگزار شد در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص فیلم سینمایی بادیگارد گفت: این فیلم هم به لحاظ ظاهری در حوزه فنی و بازی بازیگران یک فیلم ارزنده بود و هم به لحاظ محتوایی که می‌گوید اصل برای ما حفاظت از نظام جمهوری اسلامی است حامل یک نکته مهم است.

قالیباف: «بادیگارد» رویکرد انقلابی داشت

محمدباقر قالیباف، شهردار تهران با انتشار تصویری از ابراهیم حاتمی‌کیا و پرویز پرستویی، کارگردان و بازیگر فیلم سینمایی بادیگارد در صفحه اینستاگرامش نوشت: ... «بادیگارد» را در جشنواره فیلم فجر دیدم. فیلم صادقانه‌ای بود رویکرد انقلابی داشت و درعین حال با دیدن همه ابعاد، اشکالاتی که در طول زمان در بدنه نظام نفوذ کرده را نیز نشان داد. در آخر هم، داستان با نگاهی غرور آفرین به پایان رسید. ابراهیم حاتمى کیا به زیبایی و بدرستى بخشی از واقعیات موجود در جمهوری اسلامی و آنچه که در این برهه وظیفه ماست و برخى از آن غفلت مى کنند را به تصویر کشید.


همچنین چندی پیش در فضای مجازی عکسی منتشر شده است که در آن سردار قاسم سلیمانی به همراه سردار فدوی و پرویز پرستویی به تماشای فیلم بادیگارد نشسته بودند را نشان می‌داد.