1403/10/21 19:48


1866
تاریخ انتشار: 1395/01/21 14:25
گزارش:
اگر نگاهی به حوادثی که در طول سالهای پس از انقلاب در داخل و بیرون کشورمان علیه نظام اسلامی و مردم ایران توسط ابر قدرت ها و در صدر انها آمریکا به وقوع پیوسته داشته باشیم به طور قطع می توان این نتیجه را گرفت که هرجا و در هر مسئله ای که آمریکا طرف مقابل ما باشد باید به طور صد در صد به وی بدبین و بی اعتماد باشیم .

به گزارش  آسماری , کمتر کشوری در کره خاکی وجود دارد که از توطئه , تجاوز و دخالت های آمریکا بر علیه خود در امان مانده باشد . جمهوری اسلامی ایران هم طی سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی هرگز از این توطئه ها و دسیسه های شیطان بزرگ در امان نبوده و هر بار به نحوی شاهد دخالت های آمریکا در مسائل مختلف داخلی و کارشکنی علیه منافع مردم و نظام اسلامی در تعاملات بین المللی با این هدف که نظام و مردم را در برابر زیاده خواهی های خود تسلیم کنند بوده است .

 

روز گذشته حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان در مراسم روز ملی فناوری هسته ای با بیان اینکه ما نمی توانیم به طور صد در صد به طرف های مقابلمان بدبین باشیم گفت : اعتدال معنایش آن است که رویکرد ما نسبت به جهان و کشورهای دیگر، رویکرد متوازنی باشد، ما نمی‌توانیم صد درصد به دیگری اعتماد کنیم و نمی‌توانیم هم صد درصد به یکی بدبین باشیم.

 

اگر نگاهی به حوادثی که در طول سالهای پس از انقلاب در داخل و بیرون کشورمان علیه نظام اسلامی و مردم ایران توسط ابر قدرت ها و در صدر انها آمریکا به وقوع پیوسته داشته باشیم به طور قطع می توان این نتیجه را گرفت که هرجا و در هر مسئله ای که آمریکا طرف مقابل ما باشد باید به طور صد در صد به وی بدبین و بی اعتماد باشیم .

 

بخشی از توطئه ها و اقدامات خرابکارانه ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی ایران در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی را با هم مرور می کنیم .

 

لانه جاسوسی

سفارت آمریکا در تهران به عنوان پایگاه اصلی توطئه رژیم جنایات کار آمریکا در تهران بود. بعد از انقلاب اسلامی سفارت آمریکا در تهران با برنامه ریزی و هدایت توطئه های مختلف از جمله برقراری ارتباط با عناصر انقلابی و هدایت آنها در جهت مورد نظر آمریکا برای تغییر مسیر انقلاب از آرمان های اسلامی تمام سعی و تلاش خود را در راه انحراف و نابودی این انقلاب جوان به کار برد.

 

 

ترور ایده ئولوگ ها و عناصر فکری نظام

 

یکی از مهمترین حربه های آمریکایی ها و بازوهای اجرایی آنها در ایران برای متوقف کردن حرکت انقلاب اسلامی جلوگیری از تکوین گفتمان و نظام فکری اسلامی بود آنها در ابتدا برای این کار دو مسیر را دنبال کردند. اول تقویت گفتمان ها و اندیشه های التقاطی راست گرا و در مرحله دوم حذف نخبگان فکری و فرهنگی جریان ساز اسلامی. زمانی که آنها از مقابله فکری با متفکران اصیل اسلامی باز می ماندند اقدام به حذف فیزیکی آنها می نمودند. نمونه بارز این نوع اقدامات را در ترور افرادی همچون شهید مطهری و شهید مفتح و شهید بهشتی می توان دید.

*تجزیه ایران

 

یکی دیگر از سناریوهای آمریکا برای براندازی جمهوری اسلامی در ابتدای پیروزی انقلاب پروژه فروپاشی از درون از طریق "ایجاد اغتشاش همزمان " در مناطق قومیتی کشور به وسیله عناصر تجزیه طلب آموزش دیده و هماهنگ که در یکی از اسناد کشف شده از پایگاه جاسوسی سیا در اصفهان، یکی از افسران اطلاعاتی سیا در تاریخ 19 ژوئن 1979(29/3/1358) می نویسد:« تمام بذر های یک جنگ داخلی در ایران کاشته شده است. ما تسلیحات زیادی در ایران داریم، گروههای زیادی در ایران آماده جنگ هستند. ما در آستانه موفقیت و پیروزی هستیم.» بر اساس این پروژه قرار بود که به طور همزمان در تمام مناطق عشایری و قومیتی ایران به وسیله عناصر وابسته شورشهای استقلال طلبانه ای شکل بگیرد که در نهایت به تجزیه ایران منجر شود و آمریکایی ها بتوانند از این راه جلوی انقلاب را گرفته و بار دیگر به ایران برگردند که البته این توطئه نیز با هوشیاری مردم و دوری از چنین جریانی هایی با شکست روبرو شدند. غائله حزب دموکرات کردستان، گروه پیکار، خلق عرب، برادران قشقایی و... نمومنه ای از این اقدامات هستند.

 

*پناه دادن به شاه و عناصر فراری

با پیروزی انقلاب اسلامی عده زیادی از سران رژیم جنایتکار پهلوی به کشور های دیگر مخصوصا آمریکا گریختند. آمریکایی ها نیز با پناه دادن به آنها تحت عنوان حمایت های انسان دوستانه از پس دادن آنها به ایران برای محاکمه خود داری کردند.

 

*حمله طبس

از اولین روزهای اشغال سفارت آمریکا در تهران برژینسکی مشاور امنیت ملی کارتر دستور تشکیل گروه ویژه ای را برای عملیات در تهران صادر کرد این گروه از بین بهترین افسران و کماندوهای آمریکایی و تعدادی از افسران فراری ایرانی تشکیل شد. آنها در طی چند ماه به سختی آموزش‌ دیدند. در زمانی که آمریکایی ها دیگر هیچ امیدی برای آزادی بازداشت شدگان نداشتند تصمیم به حمله نظامی گرفتند.

 

 

 

*کودتای نوژه

در کودتا نوژه قرار بود که چند هواپیما از فرودگاه همدان پرواز کرده و بیت امام خمینی(ره)، مراکز اصلی سپاه، بسیج و همچنین فرودگاه های نظامی را بمباران کنند و در نهایت زمینه بازگشت بختیار و اعضای ستاد پاریس را به کشور فراهم کنند. که این توطئه نیز چند ساعت قبل از عملی شدن خنثی شد.

 

*حمله مستقیم آمریکا به ایران

بعد از ناکامی آمریکایی‌ها در مراحل قبلی آنها تصمیم به اجرای طرحی برای حمله مستقیم به ایران و آزادی گروگان‌ها آماده کرده بودند که به دلیل پخش شدن گروگانها در سراسر کشور و ناتوانی سازمان سیا در کشف محل اختفای آنها این طرح نیز نتوانست به مرحله اجرا برسد.

 

*حمله صدام

برنامه حمله عراق به ایران با چراغ سبز آمریکایی ها به صدام و کمک های مالی و اطلاعاتی آنها از طریق ستاد فرماندهی پاریس نیز با واسطه بدست عراقی ها می رسید. در آن زمان بر اساس اطلاعاتی که اعضای این شبکه جاسوسی از ایران مخابره می کردند یک طرح چند مرحله ای برای براندازی نظام جمهوری اسلامی تهیه شده بود که کودتای نوژه به عنوان اولین مرحله و سپس حمله عراق به ایران به عنوان دومین مرحله در نظر گرفته شده بود. هدف حمله عراق به ایران نسبت به هر کدام از شرکت کنندگان در این طرح متفاوت بود ولی همه آنها در اصل ساقط کردن جمهوری اسلامی با هم اشتراک داشتند.

 

تحریم علمی

حوزه دیگری که غرب و به خصوص آمریکایی ها به شدت بر روی آن حساس بوده اند مربوط به مسائل علمی است. انحصار علمی مهمترین راز قدرت غرب و آمریکا به شما می رود. در دنیای کنونی تکنولوژی به مثابه علم و پیشرفت تلقی می شود که در انحصار دول قدرتمند است. هر کشوری در دنیا که بتواند به میزانی از علم و تکنولوژی دست یابد صاحب قدرت و ثروت خواهد بود. بعد از انقلاب اسلامی غربی ها تقریبا تمام سعی خود را نمودند تا ایران را از لحاظ علمی عقب مانده نگاه دارند آنها اجازه انتقال تکنولوژی های جدید را به ایران نمی دادند و یک فضای کاملا بسته به وجود آوردند.

 

*ترور دانشمندان هسته ای

ترور در سازمانهای اطلاعاتی و امنیتی وقتی تجویز می شود که دیگر هیچ راهی وجود ندارد و مسئله به بن بست رسیده است. آمریکایی ها پس ناتوانی در فشار بر ایران برای جلوگیری از رشد علمی کشور به این حربه کثیف و جنایت کارانه متمسک شدند. این رفتار دیوانه وار سیاست مداران غربی نشان دهنده ناتوانی و عجز آنها در برخورد با ایران است.

 

مهار و انزوای سیاسی

از اولین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در ایران آمریکایی ها برای مقابله با آن در بعد سیاسی استراتژی مهار و انزوا را در پیش گرفتند. جلوگیری از صدور انقلاب و گسترش آن به کشور های دیگر از یک سو و سرکوب ایران برای جلوگیری از تبدیل شدن آن به یک قدرت منطقه ای از اهداف آنها بود. شاید بتوان گفت که همه تلاش ها برای این بود که جمهوری اسلامی قدرتمندی وجود نداشته باشد و حتی اصلا وجود نداشته باشد.

 

 

تحریم های اقتصادی ,تجاری ,پزشکی و داروئی

آغاز تحریم ها

پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی اولین اقدام آمریکا در تحریم یک جانبه علیه جمهوری اسلامی در تاریخ 4/11/1979(13 آبان 1358) و در پی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام صورت گرفت و پس از آن به صورت های مختلف انواع تحریم ها علیه جمهوری اسلامی اجرا شده است.

 

 

بدعهدی امریکایی ها در اجرای برنامه جامع اقدام مشترک (برجام )

عمر برجام هنوز به چند ماه نرسیده اما با این وجود بدعهدی های آمریکا و متحدانش در این خصوص در حال تبدیل شدن به پرونده ای قطور است و این در حالی است که مقامات ایرانی بارها هشدار داده اند در صورت نقض برجام از سوی طرف های غربی، تهران نیز مسئولیتی در قبال تعهدات خود نخواهد داشت. واکنش ایران به خلف وعده های غرب فعلا در حد حرف بوده و باید دید تهران در صورت ادامه این روند چه راهکاری را در پیش می گیرد.

 

با نگاهی اجمالی به تاریخ سی و هفت ساله انقلاب اسلامی و تقابل آمریکا با آن در این مدت می توان دریافت که در هر دوره از حیات انقلاب اسلامی، آمریکایی ها سعی کرده اند برای تضعیف و براندازی جمهوری اسلامی در یکی از حوزه های امنیتی , نظامی , سیاسی وارد شده و تمام تلاش و امکانات خود را برای نابودی نظام اسلامی به کار گرفته است. اما از سوی دیگر نظام اسلامی در برابر این هجمه های دشمنان مقاومت کرده و به پیروزی رسیده است.

 

 

اینها تنها بخش کوچکی از اقدامات خرابکارانه و توطئه های ایالات متحده بر علیه نظام اسلامی و مردم ایران بوده و نشان می دهد آمریکایی ها در طول این سالها از هیچ تلاشی برای به زانو در آوردن ملت ایران فروگذار نکرده اند . حال این سوال پیش می آید که آیا باز هم اگر طرف مقابل ما کشوری همچون آمریکای متجاوز باشد باز هم می توان به طور صد در صد نسبت به آن بدبین و بی اعتماد نبود ؟