حسین پور : وزارت نیرو طی صورت جلسه ای در سال 91-90 مجوز برداشت آب را برای توسعه باغات در سطح 5هزار هکتار در اراضی شهرستان را صادر کرد اما متاسفانه وزارت نیرو به مصوبه خودش هم عمل نمی کند.
به گزارش آسماری نیوز ناصر حسین پور رئیس جهادکشاورزی مسجدسلیمان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت : مسجدسلیمان یک اقلیم مستعد و مناسب برای کشت های زراعی , توسعه باغات و گیاهان دارویی است.
وی افزود : مهم ترین عامل محدود کننده توسعه کشاورزی مسجدسلیمان معضل آب است که متاسفانه علیرغم وجود منابع آب قابل استفاده دریاچه های گتوند و گدار لندر که در حوزه شهرستان وجود دارد بدلیل محدودیت های قانونی که وزارت نیرو و سازمان آب و برق خوزستان لحاظ کرده اند امکان استفاده از این منابع آبی محقق نیست.
حسین پور ادامه داد : از جمله منابع آبی که در حال هدر رفتن است منابع آب در مخزن کوه آسماری در منطقه گلگیر است که در هر ثانیه دو مترمکعب آب از این مخزن هدر می رود و بدون هیچ گونه بهره برداری وارد رودخانه کارون می شود در حالی که اگر از این آب استفاده شود توانایی آبیاری 4هزار هکتار از اراضی زیر کشت را خواهد داشت که متاسفانه بدون اینکه بررسی و مطالعه دقیقی انجام شود با این توجیه که این آب جزء لایه های زیر زمینی و منابع چاهی است مجوز برداشت از این آب داده نمی شود.
حسین پور گفت : با توجه به موقعیت توپوگرافی شهرستان و امکان احداث بندهای خاکی جهت تامین آب متاسفانه بدلیل غفلت و بی توجهی این منابع و فرصت ها در شهرستان نادیده گرفته می شود و عدم صدور مجوز برداشت آب از سوی وزارت نیرو جهت اجرای طرح550هزار هکتاری مقام معظم رهبری متاسفانه مسجدسلیمان از برکات این طرح بی نصیب مانده است.
وی اضافه کرد : وزارت نیرو طی صورت جلسه ای در سال 91-90 مجوز برداشت آب را برای توسعه باغات در سطح 5هزار هکتار در اراضی شهرستان را صادر کرد اما متاسفانه وزارت نیرو به مصوبه خودش هم عمل نمی کند.
رئیس جهادکشاورزی مسجدسلیمان تصریح کرد : در شهرستانی که با آمار 45درصدی بیکاری مواجه است اگر آب مورد نیاز جهت توسعه و سرمایه گذاری در بخش کشاورزی تامین شود بحث معضل اشتغال به شکل چشمگیری حل خواهد شد.
حسین پور تاکید کرد : امنیت غذایی کشور از طریق تولید محصولات کشاورزی فراهم می شود و شاه کلید اقتصاد مقاومتی فرموده مقام معظم رهبری نیز تاکید بر همین موضوع دارد.
ناصر حسین پور افزود : بدلیل کاهش چشمگیر بارندگی در سال جاری متاسفانه 100درصد محصولات کشاورزی و زراعی کشاورزان ما از بین رفت در حالی که اگر اجازه برداشت آب از منابع آبی موجود داده می شد تاثیر این خشکسالی بر مزارع کشاورزی مسجدسلیمان کمتر می بود.