1403/10/21 13:16


42547
تاریخ انتشار: 1395/09/28 12:12
گزارش:
مسئولان استان برای نوسازی چرخ‌های فرسوده توسعه خوزستان باید اهتمام بیشتری نسبت به مسائل و موضوعات آموزش‌وپرورش استان داشته و برای رفع موانع حرکت آن بیش‌ازپیش همت گمارند.

به گزارش آسماری به نقل از  رهیاب، اینکه آموزش‌وپرورش برای فرد و جامعه امری ضروری و مفید است بر کسی پوشیده نیست لذا در قرون اخیر بسیاری از کشورها خیلی زودتر از ما به اهمیت و آثار اجتماعی و اقتصادی آموزش‌وپرورش پی بردند.



آموزش‌وپرورش علاوه بر آثار و فواید زیاد اجتماعی دارای آثاری اقتصادی است تا آنجا که کارشناسان مربوطه آموزش‌وپرورش را رکن اساسی توسعه می‌دانند.

این مهم در کشور ما آن‌طور که باید موردتوجه قرار نگرفته و در استان‌های کمتر برخورداری مثل خوزستان نیز هنوز با مشکلات اولیه‌ای مانند مسئله کمبود مدارس، تجهیزات آموزشی، کمبود نیروی انسانی و غیره همراه است.


مشکلات و معضلات آموزش‌وپرورشی خوزستان به‌قدری زیاد است که دیگر کمتر مسئولی در استان می‌تواند آن‌ها را کتمان کند؛ در روزهای گذشته استاندار خوزستان در مراسم افتتاحیه مدرسه‌ای در کوی علوی اهواز بابیان اینکه آموزش‌وپرورش تاکنون به‌طورجدی یکی از دغدغه‌های مسئولان استان بوده است، گفت: تا امروز توفیقات خوبی در این زمینه داشته‌ایم اما هنوز به سطحی که در شأن خوزستان باشد، نرسیده‌ایم.



این روزها سال تحصیلی جدید در کشور و به‌تبع آن در خوزستان به نیمه‌راه نزدیک می‌شود ولی به گفته مسئولین مربوطه «کمبود ۱۰ هزار نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش خوزستان»، «کمبود 150 مدرسه در مناطق عشایری خوزستان»، «مطالبات 150 میلیارد تومانی آموزش‌وپرورش خوزستان از دستگاه‌های اجرایی و کارخانه‌ها»، «95 مدرسه عشایری فوق‌العاده فرسوده و آسیب‌پذیر در استان»، و غیره از مشکلات ریزودرشت تعلیم و تربیت در استان به شمار می‌روند.



این را هم باید اضافه کرد که مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان روز جمعه در دزفول گفته است که ۳۰ درصد از مدارس خوزستان شرایطی دارند که نیازمند بازسازی مجدد هستند بماند که معاون آموزش ابتدایی اداره آموزش‌وپرورش خوزستان نیز در روزهای گذشته عنوان کرده که تاکنون بالغ‌بر هفت هزار کودک بازمانده از تحصیل در استان در مقطع ابتدایی شناسایی‌شده است.



به گزارش رهیاب، آن‌گونه که مدیرکل آموزش‌وپرورش خوزستان گفته، پیشرفت خوزستان درگرو حل مشکلات آموزش‌وپرورش است و این‌طور که شریعتی استاندار خوزستان اظهار می‌کند که سطح آموزش‌وپرورش هنوز در شأن خوزستان نیست، رنگ رخساره خوزستان از سّر درون آن خبر می‌دهد و آن توسعه نیافتن هرچه‌تمام‌تر خوزستان است.



لذا مسئولان استان برای نوسازی چرخ‌های فرسوده توسعه خوزستان باید اهتمام بیشتری نسبت به مسائل و موضوعات آموزش‌وپرورش استان داشته و برای رفع موانع حرکت آن بیش‌ازپیش همت گمارند.