1403/10/20 23:21


82666
تاریخ انتشار: 1395/11/13 00:32
استاندار خوزستان در حالی می گوید که قرار است معاونت عمرانی برنامه عملیاتی مقابله با گرد و خاک را تدوین کند که دو سال پیش برنامه ها ابلاغ و بودجه مصوب شد.

به گزارش آسماری به نقل از رهیاب، دو روز پیش بود که استاندار خوزستان از سفر چند روزه‌اش به لهستان به خوزستان برگشت و به دنبال خواباندن غبار بحران فرونشسته جلسه ستاد مدیریت بحران را برگزار کرد. پس از پایان این جلسه با مدیریت شریعتی، او در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: قرار شد معاونت عمرانی استانداری، سازمان‌های سازمان منابع طبیعی، محیط زیست و هواشناسی برای مهار کانون‌های گرد و خاک ابتدا برنامه عملیاتی را ارائه و ما بر اساس برنامه‌های این دستگاه‌ها پیگیری‌های لازم را انجام دهیم.

 

وی افزود: برنامه‌های درخواستی در زمینه ارائه راهکار برای بیابان‌زدایی و تثبیت شن‌های روان است و در صورت لزوم تقاضای جلسه با هیئت دولت می‌کنم و در این جلسه حاصل برنامه‌ها را توضیح می‌دهم.

 

استاندار خوزستان بیان کرد: تا کنون 75 میلیارد تومان برای 17 هزار هکتار در زمینه مهار ریزگرد‌ها هزینه شده و بنا است این مبلغ را امسال به 100 میلیارد تومان برسانیم و دریافت برنامه از سازمان‌های نامبرده شده برای اقدامات وسیع‌تری است.

 

این صحبت‌های شریعتی در حالی است که دولت در سال 93 یک ریال برای مقابله با گرد و خاک خوزستان اختصاص نداده است. شمس الله بهمئی نماینده سابق مردم رامهرمز و رامشیر در این باره گفته بود که دولت به دنبال سیاسی کاری در ریزگردها است و در سال 93 هیچ بودجه‌ای برای مقابله با گرد و خاک در خوزستان هزینه نشد.

 

سید شریف حسینی هم گفته بود که از 60 میلیارد تومان مصوب برای گرد و خاک فقط 2 میلیارد تومان از آن در سال 94 به خوزستان تخصیص داده شده است.

 

همچنین استاندار خوزستان صحبت از ارائه برنامه‌های جدید برای مقابله با ریزگردها می‌کند در حالی که معاون عمرانی سابق استانداری خوزستان در اردیبهشت 94 از تدوین سند مقابله با ریزگردهای خوزستان خبر داده بود. خرداد امسال هم رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست گفت که برنامه مقابله با گرد و خاک در 15 استان کشور از جمله خوزستان تدوین شده است.

 

امید حاجتی، رییس سازمان برنامه و بودجه خوزستان 20 اسفند سال 93 در گفتگویی برنامه همه سازمان‌ها به همراه بودجه مصوب شده را تشریح کرد.

 

به گزارش رهیاب، بررسی اخبار گذشته و تطبیق آنها با شرایط امروز نشان می‌دهد که دولت در مهار ریزگردها هیچ اقدام موثری تاکنون انجام نداده است.