استاندار خوزستان گفت: : شاید بلاتکلیف بودن خیلی از دانشگاه ها به لحاظ انتصاب روسای شان یکی از عوامل اصلی باشد.
عبدالحسن مقتدایی در گفتگو با رهیاب در خصوص علت کاهش شتاب در پیشرفت عملی کشور گفت: شاید بلاتکلیف بودن انتصاب خیلی از روسای دانشگاه ها یکی از عوامل اصلی باشد.
وی ادامه داد: وقتی در قریب به 35 دانشگاه کشور که عمدتا هم مراکز دولتی را شامل می شوند و حداقل سه تای آن در استان خوزستان است، پیشنهادی داده می شود ولی تصمیم گیری های لازم صورت نمی گیرد انگیزه کار در بین روسای قبلی وبعدی از بین می رود.
مقتدایی محیط دانشگاه را محیط فهم و تحلیل مسائل سیاسی دانست و افزود: خروجی های دانشگاه ها مدیران آینده مملکت هستند. اگر کسی که به سمت مدیریت می رسد فهم مسائل سیاسی را نداشته باشد، بدون شک از مسائل اجتماعی نیز فاصله می گیرد لذا حساسیت ها و اولویت ها را نمی تواند تشخیص دهد.
وی خاطرنشان کرد: بحث سیاست بازی با این که ادم سیاست را بفهمد دو موضوع متفاوت است. اعتقاد من بر این است که مسئولین دانشگاه ها باید اجازه دهند دانشجو و اساتید تعاملی سیاسی با هم داشته باشند منتها با چهارچوب مشخص. متاسفانه در حال حاضر نه فقط دانشجو که اساسا اساتید هم ازفهم و درک سیاسی که قراراست مدیرفهیم تحویل جامعه دهند، فاصله گرفته اند.
استاندار خوزستان در پاسخ به این سوال که همسو با رشد خوب تحصیلات تکمیلی در کشور، نیاز به برنامه ریزی کلان به منظور هدرنرفت سرمایه و وقت وجود دارد و این برنامه ریزی چه می تواند باشد، تصریح کرد: تحصیلات تکمیلی باید در راستای نیازهای منطقه ای تعریف شود و الا کلیات کشور یک بحث است اما مناطق مختلف مشکلات خاص خود را دارد،وقتی مقطع لیسانس تمام می شود یک عدده از فارغ التحصیلان در دوره های فوق لیسانس و به صورت محدودتر در مقطع دکترا وارد می شوند، چرا که کار تخصصی تر می شود. باید به موضوعات و معضلات مربوطه به هر منطقه پرداخته شده و برنامه ریزی ها در آن مقوله صورت گیرد تا بتوان نتایج مثبتی را شاهد بود.