1403/10/06 12:05


851
تاریخ انتشار: 1394/04/21 15:57
با هدف آگاه سازی کارکنان
دوره آشنایی و کلاس توجیهی آشنایی کارکنان با تهدیدات شبکه های اجتماعی در شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان برگزار شد .

کلاس توجیهی اشاره شده به همت اداره حراست شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ، صبح امروز با حضور مدیران ، روسا ، سرپرستان و کارکنان در محل سالن کنفرانس این شرکت برگزار گردید .

به گزارش آسماری نیوز به نقل از  روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان ، تعاریف و مفاهیم سایبر و نحوه استفاده شرکت های ارایه دهنده سرویس های شبکه های اجتماعی مجازی از اطلاعات کاربران و بهره برداری این موارد توسط سازمان های جاسوسی بیگانه از جمله مواردی بودند که توسط مدرس مربوطه ارایه گردیدند .

رییس حفاظت و فناوری اطلاعات و انتشار حراست مناطق نفتخیز جنوب در این جلسه در تعریف فضای سایبری گفت : شبکه های وابسته به یکدیگر که از زیر ساخت های فناوری اطلاعات شبکه های ارتباطی سامانه های رایانه ای و پردازنده های تعبیه شده به منظور تولید ، پردازش و ذخیره سازی اطلاعات بهره می برند را سایبر گفته و به  فضای استفاده از آن فضای سایبری اطلاق می شود .

علی واحدیان در خصوص استفاده های شبکه های مجازی از کاربران برای مقاصد جاسوسی گفت : با توجه به فراگیر شدن شبکه های اجتماعی مجازی مبتنی بر موبایل ، این شبکه ها با دسترسی یافتن به کلیه اطلاعات کاربران از قبیل لیست مخاطبین ، خواندن پیامک ها ، ضبط صدا ، گرفتن عکس از چهره کاربر ، دسترسی به اطلاعات بانکی و سایر اطلاعات محرمانه شخصی این موارد را از طریق اینترنت به سازمان های جاسوسی ارسال تا مورد پردازش و بهره برداری آنها واقع شود .

وی با اشاره به اینکه فضای سایبر بعد پنجم جنگ و یک فرا بعد محسوب می شود گفت : اختلال در شبکه های مخابراتی کشور - اختلال در شبکه های حمل و نقل - اختلال در شبکه های انتقال و توزیع آب ، برق ، نفت ، گاز - سرقت از سیستم های مالی کشور از جمله تهدیدات این شبکه ها برای کشورهای هدف می باشند که موجب شده به آنها بعد پنجم جنگ اطلاق شود .

این مدرس حوزه IT ادامه داد : هزینه بسیار اندک فضای سایبری و کم دردسر بودن و راحتی و فراگیر بودن آن باعث شده تا آمریکا بر کلیه فراگردهای ارتباطی انسان ها در هرمکانی که از کره خاکی که باشند شامل تماس تلفنی ، پیامک ، ایمیل ، به اشتراک گذاشتن عکس و فیلم و صدا در شبکه های اجتماعی مجازی نظارت و از تبادل آنها برای رسیدن به مقاصد اطلاعاتی و اهداف خود استفاده نماید .

وی استفاده از قابلیت تماس صوتی و تصویری در شبکه های همچون وایبر ، واتس آپ ، تانگو ، فیس بوک و ... که عمدتاً در مالکیت یهودیان و اسراییلی ها قرار دارند و علیرغم تحمیل هزینه های گراف برای مالک بصورت رایگان به کاربران عرضه می شوند را نشانه خوبی برای بهره برداری های سیاسی و نظامی از این تبادل اطلاعات و ارتباطات عنوان کرد و خواستار آن شد کاربران با حساسیت خاص به این موضوع بنگرند و از به اشتراک گذاشتن هرگونه موارد حساس و طبقه بندی شده اداری در شبکه های مجازی ولو آنکه ارتباط بصورت پیامک یا ارتباط صوتی باشد جداً خودداری نمایند .