مردم مسجدسلیمان انتظار دارند فرستاده ای از وزارت بهداشت و یا حداقل رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور با حضور در مسجدسلیمان اوضاع نابسامان بیمارستان و مراکز خدمات درمانی مسجدسلیمان را بررسی کنند.
به گزارش آسماری,اعتماد یک بیمار به مرکز درمانی و پزشک معالجش می تواند تاحد بسیار زیادی در روند بهبودی بیمار اثر گذار باشد و در واقع بیمار با آرامش و اطمینان مراحل درمان خود را نزد پزشک و مرکز درمانی سپری می کند.
بیمارستان 22بهمن مسجدسلیمان که قدیمی ترین بیمارستان این شهرستان و یکی از قدیمی ترین بیمارستان های کشور بشمار می رود سالهاست که از کمبود تجهیزات پزشکی,نبود پزشک و کادر درمانی متخصص و دهها کمبود دیگر رنج می برد.یک سال و نیم پیش با افتتاح ساختمان جدید این بیمارستان,امید در دل مردم مسجدسلیمان,اندیکا,لالی و... زنده شد که بیمارستان22بهمن پس از سالها عقب ماندگی تبدیل به یک بیمارستان مجهز با کادر درمانی مجرب و پزشکان متخصص خواهد شد و قصه تکراری اعزام بیماران به مرکز استان و دیگر شهرستان ها پایان خواهد یافت.
در زمان افتتاح ساختمان جدید بیمارستان وعده های رنگارنگی به مردم مسجدسلیمان داده شد.افتتاح مرکزM.I.R و اختصاص دیگر تجهیزات روز پزشکی و حضور کادر درمانی متخصص در بیمارستان از جمله این وعده ها بود.اما اکنون که حدود18ماه از افتتاح بیمارستان می گذرد باید این سوال را از مسئولین بهداشت و درمان استان و وزارت بهداشت پرسید که آیا مردم و مراجعه کنندگان به بیمارستان 22بهمن تغییری در کیفیت ارائه خدمات پزشکی نسبت به گذشته احساس می کنند؟
کمتر از یک ماه پیش بود که یک پزشک خانم در درمانگاه ولیعصر(عج) مسجدسلیمان مورد ضرب شتم خانواده بیماری قرار گرفت که پس از مراجعه به این مرکز درمانی و اعزام به بیمارستان22بهمن و عدم تشخیص بموقع بیماری جان خود را ازدست داد اما پس از آن ماجرا هرگز مشخص نشد که آیا واقعا پزشک بیمارستان 22بهمن در مرگ این بیمار نقشی داشته است یا خیر؟ و اگر پزشک بیمارستان درتشخیص بیماری این بیمار بدرستی عمل نکرده آیا با وی برخوردی صورت گرفته است؟
مرگ این بیمار اولین و قطعا آخرین مورد مرگ مشکوک بیماران در بیمارستان 22بهمن نخواهد بود و تکرار اینگونه مسائل طی سالهای اخیر باعث شده تا نوعی بی اعتمادی نسبت به مراکز درمانی مسجدسلیمان بویژه بیمارستان 22بهمن بین مردم بوجود بیاید.
بهرحال با وجود این حس بی اعتمادی اکثر مردم مسجدسلیمان و شهرهای اطراف بدلیل مشکلاتی که دارند مجبور به مراجعه به این بیمارستان هستند و اغلب بیماران توانایی پرداخت هزینه های سنگین مراجعه به مراکز درمانی مرکز استان را ندارند.
اما هفته گذشته مردم مسجدسلیمان با اتفاقی باور نکردنی و بی نظیر در بیمارستان 22بهمن مسجدسلیمان مواجه شدند.خبر دستگیری پزشک قلابی که چند سال در این بیمارستان به مداوای بیماران پرداخته و معلوم نیست اشتباهات این پزشک قلابی تاکنون جان چند بیمار را گرفته و یا بیماری چه تعداد بیمار را سخت تر کرده است این حس بی اعتمادی مردم نسبت به بیمارستان را دو چندان کرد.
با انتشار این خبر شهروندان مسجدسلیمان که دیگر اعتماد خود را به بیمارستان 22بهمن و نهادهای ناظر بر پزشکان از دست داده اند منتظر بودند تا یک مقام بلند پایه وزارت بهداشت حوادث رخداده در بیمارستان را برایشان شفاف سازی کند اما تاکنون این مطالبه به حق مردم محقق نشده است.
مردم مسجدسلیمان انتظار دارند فرستاده ای از وزارت بهداشت و یا حداقل رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور با حضور در مسجدسلیمان اوضاع نابسامان بیمارستان و مراکز خدمات درمانی مسجدسلیمان را بررسی و در رابطه با حوادث اخیر از جمله دستگیری پزشک قلابی برای مردم شفاف سازی کرده تا بلکه اعتماد سلب شده مردم به مراکز پزشکی مسجدسلیمان بار دیگر در بین مردم جلب شود.
به گزارش آسماری,فرار دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و دکتر اسماعیل ایدنی رئیس این دانشگاه از پاسخگویی به مردم مسجدسلیمان در رابطه با حوادث اخیر تنها پاک کردن صورت مسئله خواهد بود و هیچ دردی را دوا نخواهد کرد. مسئولین پزشکی و درمانی استان باید این واقعیت را بپذیرند که اعتماد مردم مسجدسلیمان نسبت به بیمارستان شهرشان سلب شده و باید سعی کنند تا اعتماد مردم را بار دیگر جلب نمایند و این مهم میسر نخواهد شد مگر با مجازات افراد خاطی و شفاف سازی در رابطه با حوادث اخیر برای عموم مردم مسجدسلیمان.